Piksi
Član
nije!ma nije to neki skup bik semenjenje je platio 1500 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otac mi nesto rece ali nismo stigli lepo da razgovaramo,da se od nove godine ukidaju sve poljoprivredne subvencije...mozda pogresno prenosim...da li je neko mozda polje upucen u to?Kako to mislis da su ukinuli subvencije?
Kad zavrsi ubacivanje da budem jasniji,neka ti da tu cevcicu u kojoj je bilo seme, ina njoj pise i broj i naziv bika,taj broj ukucas ovde kod nas na forumu i neko od iskusnijih clanova ce ti reci kakav je bikja imam problema sa semenjenjem, imam 2 umaticene i 2 moje domace i ove domace mi semeni covek koji nema papire da bi mogao da radi sa umaticenim a ovaj sto ima papire za umaticene on losije radi i ni kod jednog ne mogu da znam koje mi seme ubacuje, samo znam da ubaci simentalca, pojma nemam kakvi su to bikovi, koliko vi platite semenjenje?
Koliko ja znam za stocarsku proizvodnju ostaje isto, a u ratarskoj ce biti nekih sitnijih izmena o cemu sam pisao u temi subvencije 2013.Otac mi nesto rece ali nismo stigli lepo da razgovaramo,da se od nove godine ukidaju sve poljoprivredne subvencije...mozda pogresno prenosim...da li je neko mozda polje upucen u to?