Piksi
Član
nisam ga zveo,sad ce da dodje za 10-ak dana da joj udari za gliste.ma ovi nasi svaki dolazak naplacuju 500-1000 din e da ih nebi malo ... kad dodje pitacu ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim jako lepa tema vec danima se razmisljam sta da radim imam dve junice koje su oko godinu dana stare jedna 12 jjedna 13,5 meseci hteo sam da ih osemenim pa da ih prodam na jesen kao visokosteone medjutim zbog nemogucnosti drzanja razmisljam da ih prodam sto pre ali mi zao kad sam ih gajio do sad da odu onda kad im nije neka cena pa me zanima koliko bih mogao da uzmem za te dve junice koje su inace umaticene simentalke dobre genetike ali da neodu pod noz jer ako ce ih neko klati necu ih prodavati toliko su pitome i razmazene da je to neverovatno. Molio bih za savet sta mislite da uradim?
U maticnom listu lepo pise otac Redon912 ima ga Velika Plana.zar bik Redon nije Montbeliarde ??
Cisti ispod njega i peri sa vodom,menjaj zamenu za mleko sa nekom drugom i daj mu 2 kubika sirista posle mleka..........