Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel čuo neko ovo? Doživeo sam transver blama slušajući koliko su fora pokrali od Balaševića. Ništa loše sa tim, treba primati uticaje od drugih umetnika. Stvarno nisu ništa plagirali onako sirovo, ali nešto toliko loše zvuči i sa tekstom i sa muzikom da me je sramota dok slušam pesmu.
Plus Balaševića NE VOLEM! Al ga poštujem kao umetnika i dobro ajde, neke pesme mogu da svarim.
Banda drvena svira svoje stvari , naravno da potseca na balasevica jer sviraju klupske zurke pa kaficima u NS.
Ovo je ono Novosadsko a ne ;bosanski; melos.
Ja sam pomalo njihov fan od pre 15 godina
Bem ti zivot , kolko smo nazadovali. Gle ovo , samo moje misljenje, kolko smo nekad bili napredno drustvo i drzava . Pogotovo muzika.
1979g , kolko je ovo bilo napredno i kul ,na svjetskom nivou Otprilike kad poredis ,kad bi sad mi pravili najnovijeg mercedesa . Ipak kad je to ikad bilo ,a meni se cini nekako moderno i kvalitetno.
Cak i 90ih u vrijeme sankcija i rata ,kultura je bila na visestruko visem nivou nego danas ?