Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam komentarisao pratioce i slusaoce vec ono sto se prezentuje, sa bine ili malih ekrana.Hoces da kazes da smo mi koji to volimo slusati,narkomani i slicno?
Siguran sam da sam čistiji od većine forumasa!
Pivo i viski pijem ponekad,droga NIKAD!! I naravno kupam se svaki dan!Znaci higijena na najvecem nivou!
Salim se bre
alkohol, belo i nehigijenu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sto da ne. Djole je neponovljiv.
BrkoviRekao sam jednom da je to za mene skrnavljenje jednog umetnickog dela. Ovu trojicu sam naveo zato sto im pesme imaju dusu, ne promovisu alkohol, belo i nehigijenu.
Tekst na nivou. Zato ce verovatno kao bend i trajati dugo. Sramota je to uporedjivati sa trojicom koje sam gore naveo.Brkovi
i oni hoce da im dete slusa narodnjake
Hoću da mi dijete ima perspektivu
A ne da samo drka **greška i żica za pivu
Da ima dobar pos'o, zaradjuje pare
A ne da me pod stare dane pita za cigare
HOĆU DA MI DIJETE SLUŠA NARODNJAKE,
A NE DA NOSI DUGU KOSU I PRLJAVE STARKE
HOĆU DA MI DIJETE VOLI SAMO CAJKE,
A NE DA FURA ZIHERICE, IŠARANE JAKNE
Vidim neki pankeri kupaju se slabo,
A ja hoću da mi dijete bude i żivo i zdravo
Nisam ga ni pravio da se s njima smuca
Za njihovu anarhiju meni **greška puca
HOĆU DA MI DIJETE SLUŠA NARODNJAKE,
A NE DA NOSI DUGU KOSU I PRLJAVE STARKE
HOĆU DA MI DIJETE VOLI SAMO CAJKE,
A NE DA FURA ZIHERICE, IŠARANE JAKNE
Nadam se da se salis,ovaj bend traje dvadesetak godina!Tekst na nivou. Zato ce verovatno kao bend i trajati dugo. Sramota je to uporedjivati sa trojicom koje sam gore naveo.
Neznam,zaboravio sam.Cujem da ima dva koncerta i da su karte za prvi dan rasprodate za tri sataKad je koncert 25og ili 26og ?.