Muzika za dušu.3.

Junior je 5 razred, počeo je da ih sluša prošle godine.Zna svaku pesmu napamet + tačnu radnju.Ja se iznenadio kada je počeo da mi priča o pojedinostima pa sam ih i ja ubacio u plej listu.

Орао сам ових дана и док то чиним, забодем у уши силиконске чепиће и у тим часовима посветим се... интроспекцији и контемплацији. И онда ухватим себе да звиждућем и у себи певушим дечији песмицу из једног старог совјетског филма. Песмица је током времена постала заиста симболична и са неким новим смислом за све који су тада били деца, а данас зрели људи. Ал' питање ми је остало где сам то покупио и како ми је пустила пелцер у мозгу. И онда се сетим да ми је на ЈТ међу препорукама излетело ово извођење те песмице:

Морам да се припазим да пре зајахивања трактора не чујем нешто типа "Питају ме у мом крају...", па да ми се то врти у глави читав дан.

Дан пре орања има да слушам Сајмона и Гарфанкла - то релаксира. ;)

Kažu koju pesmu prvu čuješ ujutro kada ustaneš pevušiš je ceo dan.Ako čuješ neke zvuke s'tromeđe...:D

Mislim da od mog tasta nema boljeg D.J-a. :ROFLMAO: Onaj kada nađe radio stanicu, našao je.U sezoni oranja 2018/2019 on or'o noću a ja danju i tako se menjali na jednom traktoru.Radio neki stari Sony gde je traženje stanica umetnost ali rešivo, pogotovo kada ceo dan oreš i oreš i oreš a sve monotono pa uzmeš da čačkaš dugmiće, slično kao kada odeš u kupatilo, sedneš na WC šolju a nema interneta pa čitaš šta piše na šamponima, sapunima, prašku za veš...elem provalim kako se memorišu stanice a plus jedno dugmence AF/TP.Nađem 202-ku, prEtisnem dugmence i možeš da prevrćeš do prekosutra stanica se ne sklanja. :ROFLMAO: Dođem sutradan ujutro na smenu, on kaže pokvario se radio morao sam da ga ugasim.Kako kad je radio?Pa neće ništa drugo da uhvati već samo one tvoje drkalice. :ROFLMAO:

Nazad
Vrh