Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel moze ovo sokocalo da posluzi za grane u voćnjaku (ne tako debele,ko prst najvece) ako bi se mesto nozeva stavilineki lanci ili sajla il tako nesto?
Ja sa mojim od diferencijala secem grane , sa nozevima, nisam probao sa lancem.
Kosilica mi je skroz zatvorena i isece grane na 1cm komadice i manje, samelje lepo.
Probacu ove godine sa lancem na kraju.
Da, klateci , sad kod mene u vocnjaku su grane tu do debljine palca, to melje, a jedan kolega je pisao da stavi lance na krajeve umesto nozeva kad radi granje. Ja nisam imao problem da se grana zakaci za noz, mozda neka deblja pravi problem.
Hteo bih da smanjim noz na kosilici, kuciste mi je 160cm i stari noz skoro 160cm , znaci do ivica kucista.
Sad planiram da smanjim noz na 140cm i onda ima prostora 10cm , da li to moze da predtsavlja problem , da manje usitnjava travu i granje ?
Sta koristite za nosac nozeva ? Kod mene je bio flah 50x12mm od 120-130cm i na kraju klateci nozevi od 15-20cm (ne znam tacne dimenzije) , ali mislim da nema potrebe za tako jakim flahom , dosta je tezak.
Ja sam ovu godinu poceo da koristim dabaki malcer. Jeste da je kineski aji ja sam za sada zadoviljan. Ima T cekice i bas lepo malcira i deblje grane. Mislim da je odnoc cena - kvalitet OK.