Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

ma mopedi su ziva vatra jedu zivu decu !

Cekaj, ta obicna je ista ko na mom 820 Eurolux?vlada77 je napisao(la):ima i 1025 sa monoblok hidraulikom,ali ne mora ti to biti prioritet i ova obicna hidraulika radi odlicno!

Ide ruja 55 km/h i to na skoro 2000 o/min. Tu me je bare snimao kako jurim sa pilom kroz njegovo selo. Kad sam ga provozao u rusu skroz je problijedio i ostao u čudu.
A kad sam išao kod njega iza mene je dugo vremena vozio biciklista koji vozi brzinske utrke sa biciklom. Lik me u selu zaustavio i kaže: Nemogu vjerovati da traktor ide 60 km/h? Šta si mu radio
Njemu je brzinomjer očitao čak max 60 km/h.
Kaki JD i Fendtovi i kojekake pile, rus je stroj ipo. kombajner je napisao(la):ma neide on iz fabrike 60 to nema sanse becarino

Lala iz Banata je napisao(la):**greška li ga. Ako je verovati brzinomeru u traktoru, moj 820 ide 37km/h.![]()

Bećarina pusta je napisao(la):MTZ-820 se vrti do 2200 o/min dok MTZ-892 ide do 1800 o/min.

zimus bilo par kom.892-ke za 10000e,nabacis rotaciono,radio i picis sa 50km,delova na svakom cosku,ja koristim hid. pumpu od rusa na utovarivacu koji kosta 60e,a za kejsa 560eDragan18 je napisao(la):to je skoro neprimetna nijansa.. eto o stedljivosti CASE-a![]()