kombajner
Član
ok je dragane ziv ti bio i svi pored tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ako je tako kao sto Danger kaze a ja mu verujem da je ovaj sa menjacem od 820 tke i 892 bolji jer ima vise brzina i lakse se zaukava u transportu . Ima ojacanu spojnicu sa dva diska...Lala iz Banata je napisao(la):Ondak, Vase misljenje - 1025 ili 1021? Dragane, sta ti kazes?
Lala iz Banata je napisao(la):Ma samo nov dolazi u obzir.
oldtimer je napisao(la):Ne znam koliko vam je poznat podatak, ali kompanija MTZ drzi 10% svetskog trzista traktora tockasa.To je verovatno zato sto su jako nekvalitetni, i losi...
Uz to cine 52% proizvodnje traktora medju drzavama bivseg SSSR-a.
Trenutno proizvode 62 modela traktora, i veliki broj specijalnih vozila...
Jos treba spomenuti da kompanija ima zaokruzenu proizvodnju, dakle od masinskih sklopova, guma, stakala, elektro opreme...
Kada neko sledeci put bude pljuvao po ovim traktorima, neka se seti da je izvezeno 5000000 ovih traktora sirom sveta, i da je trenutno svaki deseti traktor na svetu MTZ
Taman do oranja!danger je napisao(la):jbg,moram da nadjem negde karakteristike od 1021 i 1025,uzeo sam na sajmu i bas sam gledao i nemaju ni isto brzina a oba su sinhro,uglavnom sam malo sedeo i pricao sa serviserom apanonke,cak mi je rekao da mozda uzmem i 892 i prepravim na 105ks ali nemam onda hidrauliku monoblok i dve lamele kao 1021,1021 je trenutno nova stvar na nasem trzistu pa treba mozda malo sacekati da se cuje dobar ili los glas