MTZ Belarus

Ubeđen da je menjac isti a dodata redukcija,tako mi ostalo nesto u glavi,kad ono međutim.
Gotovo,počeo sam da zaboravljam 😃

Zanimljivo i lepo urađeno al zar nema neki jednostavniji način? Npr. onaj okasti što ga Nebojša okači. ili možda skineš vrata* ;) Eno ja moja skinuo letos radi zamene donjeg stakla i još ih nisam vratio. Što zbog hlađenja što zbog mog "domaćinskog" odnosu ka poslovima koji nisu hitni. :)

Nego kad smo tu gde da narčim ili kupim to donje staklo vrata?

Evo drugi deo ovog videa :

Ovde je engleski normalna. Ne znam zašto je na prvom i na mnogim YT snimcima koje gledam tako odvratno i sentetčki. Jel to AI? Ja mislo da je AI napredovao malo. Bolje mi zvuč jako loš nečiji engleski nego "dobar" takav, izveštačen. Sem ako nije indo-english. U tom slučaju biram AI. Oni ljudi se istripovali da znaju engleski (naučili od svojih kolonizatora), ali ono ne zvuči ni na šta. Treba mi subtitle za njihov engleski. A para uši... strašno :ROFLMAO:

Ја сам то правио, слично тим Украјинци а, на ИМТ, Сад скинем десна врата и не мучим се.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Jedno pomalo glupo pitanje.. Sta se od filtera za gorivo menja a sta čisti na mtz82?
Posle 8 godina ganjanja počeo da stuca kad se optereti duže vreme.

Jedno pomalo glupo pitanje.. Sta se od filtera za gorivo menja a sta čisti na mtz82?
Posle 8 godina ganjanja počeo da stuca kad se optereti duže vreme.
Kad gledaš iz traktora sa desne strane imaš limenu posudu drži 4 šrafa to kad skineš ima unutra plastični kao levak sa sitom to se čisti. Sa leve strane imaš filter ako je stariji tip menja se uložak ako je noviji komplet filter.

Крени од резервоара, славина и линије за довод горива. Право чудо би било да нема негде наслага и сужења.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Aha, znaci samo jedan filter ima sto se menja... pa necu bas rezervore da skidam ali cevcice cu da produvam sve ...jel pokusavao neko da stavi one plasticne filtere sto idu na creva ,jel to vredi sta ?

Pukne var na onoj stipaljki sto drzi donju poteznicu na 1025, nova 5000din 😲

Da li ima smisla razbusivati var pa staviti dva srafa?

Nazad
Vrh