Tačno nov i gotovo.Значи нов хвала![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tačno nov i gotovo.Значи нов хвала![]()
Ima tu i do majstora (Ima nas i poštenih ali mušterija kao mušterija kaže majstore da li to može malo jeftinije) ali najviše do kvaliteta delova (Sa svih strana se gleda da se uštedi).Odneseš ga kod majstora i kazes mu da ga uradi da valja,on izdrži 5 dana i crkne,onda se natežes da je alternator crkao jer prosto ne puni,onda te majstor ubedjuje da je ustvari crkao akumulator pa kupiš nov kad ono vidi čuda i dalje ne puni,pa opet platiš mehaničaru da ga skine jer elektricar nema kad,pa onda uradi a on izdrži mesec dana i ostavi te kod Sefkerina itd itd itd.
A najgora stvar covek važi za dobrog majstora.
Znaci kupis nov,namontiras i vozis.
Srdjane meni je recimo taj kombi kao desna ruka,bez njega ne mogu ni da mrdnem a ne da radim i zaradim,znaci svaka sitnica koja treba da se uradi na njemu radi se,bez izuzetka jer mora svaki dan u proseku da predje 250,300km.Ima tu i do majstora (Ima nas i poštenih ali mušterija kao mušterija kaže majstore da li to može malo jeftinije) ali najviše do kvaliteta delova (Sa svih strana se gleda da se uštedi).
Значи нов хвала![]()
Ovaj mogu slobodno da vam preporučimTačno nov i gotovo.
poljomehanika.rs
Tačno nije ništa teško (Lako se popravlja, samo je bitno kupiti dobar zamenski deo).Sto se tice alternatora na traktorima to radim sam, nije sveto pismo... Ako rikne skroz uvek moze da se ugradi od nekog auta za 20e
„Skineš, rasturiš, očistiš, zameniš šta treba i teraj dalje!”
Sam ja to malo ćaknutKaže ne mogu da poprave rusko djubre,sve su radili i on i dalje ne radi lepo,majku rusku itd itd.
Posle je masina kriva.
Kriva je budala koja hoće da uzme pare a neće ni da pogleda šta radi.
I jos mi kaze mi smo kolega i ja radim mehaniku,pa bolje da si spavao.![]()
![]()
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ili mi se čini da je dizna (Brizgaljka) budžena ? (Barem mi liči na nju![]()
Majstor je lepo uradio dizne i stavio najgore smece koje je mogao nego je i ostavio dve po podloške koje idu ispod dizni.Sam ja to malo ćaknut![]()
ili mi se čini da je dizna (Brizgaljka) budžena (Barem mi liči na nju
) ?
Što 2 podloške ? Možda je bio neki razlog. Deluje kao da je to funkcionisalo neko vreme?Majstor je lepo uradio dizne i stavio najgore smece koje je mogao nego je i ostavio dve po podloške koje idu ispod dizni.
Funkcionisalo je to tako ko zna koliko samo sto traktor nije lepo radio a dve podloske su zato sto majstor nije gledao da mi je u glavi ostala jedna pa dodao drugu kad je montirao dizne i zbog toga nije ni radio kako treba jer ta dizna nije mogla da ubrizgava normalno jer je previše "uvucena" u glavu.Što 2 podloške ? Možda je bio neki razlog. Deluje kao da je to funkcionisalo neko vreme?