MTZ Belarus

Odneseš ga kod majstora i kazes mu da ga uradi da valja,on izdrži 5 dana i crkne,onda se natežes da je alternator crkao jer prosto ne puni,onda te majstor ubedjuje da je ustvari crkao akumulator pa kupiš nov kad ono vidi čuda i dalje ne puni,pa opet platiš mehaničaru da ga skine jer elektricar nema kad,pa onda uradi a on izdrži mesec dana i ostavi te kod Sefkerina itd itd itd.
A najgora stvar covek važi za dobrog majstora.
Znaci kupis nov,namontiras i vozis.
Ima tu i do majstora (Ima nas i poštenih ali mušterija kao mušterija kaže majstore da li to može malo jeftinije) ali najviše do kvaliteta delova (Sa svih strana se gleda da se uštedi).

Ima tu i do majstora (Ima nas i poštenih ali mušterija kao mušterija kaže majstore da li to može malo jeftinije) ali najviše do kvaliteta delova (Sa svih strana se gleda da se uštedi).
Srdjane meni je recimo taj kombi kao desna ruka,bez njega ne mogu ni da mrdnem a ne da radim i zaradim,znaci svaka sitnica koja treba da se uradi na njemu radi se,bez izuzetka jer mora svaki dan u proseku da predje 250,300km.
Opet sa druge strane privatan automobil mi vozi ženu i dvoje dece tako da mora da bude besprekorno ispravan jer neću da razmišljam da ih negde ostavi.
Znaci nisam od tih "jel moze nesto jeftinije" hocu da mi se posteno uradi i da posteno platim da svi budu zadovoljni.

Majstori nisu toliki problem koliki su problem delovi.Nekadašnja zvučna imena koja su važila za sinonim kvaliteta danas su čist bofl i mačka u džaku.

Jbg. liberalna ekonomija... :osmeh:

A što se tiče ruskog alternatora, ja bih se možda opredelio za varijantu da se upasuje neki zapadni alternator veće snage.

Nazad
Vrh