MTZ Belarus

Можда ти коче предњи точкови или један точак из неког разлога. Кад није добра симетрија обично једе више једну гуму. Уназад вози и мотај пун леви десни са и без укључене вуче, тако ћеш видети да ли се неки точак "вуче".

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nebojša možeš ovako sa slike da kažeš kakva je ova AC nisam je nosio na ispitivanje uzeta u AP stavio sam na rusa
20260327-140831.jpg
20260327-140918.jpg

Piše НЗТА (Ногинский завод топливной аппаратуры).

Ja sam kupio dve nove pumpe i obe sam proverio kod bošiste, valjala je ova sa prve dve slike (nju sam kupio kod Flajsa), a ova sa treće slike (kupljena od Dime) nije valjala, tj. puštala je naftu na klipić (onaj donji klip, koga pokreće bregasta u boš pumpi). Obe izgledaju kao da su originali, i ova tvoja mi se čini da je original, ali eto, bolje je proveriti pre ugradnje, da ne razmišljaš posle...

Molim informaciju. Planiram na MTZ-892 ugraditi pomoćne cilindre hidraulike pa onda bi možda ugradio i novu pumpu hidraulike. Stara je dobra, ali bi ugradio novu većeg protoka. Koja pumpa naj većeg protoka se može na njega ugraditi i koju oznaku ta pumpa nosi?

Da li je neko ugradjivao set hidro volana na mtz 80?
Uzeo bih kod ukrajinaca set sa hidrocilindrom sa prolaznom klipnjacom pa bih da cujem iskustva.

Pitanje za nebojsu i one sa iskustvom. Kolko kosta da se uradi lamela na 82ki? Cale mi nesto spominje da mu se cini da proklizava pa da znam sta me čeka.

Pitanje za nebojsu i one sa iskustvom. Kolko kosta da se uradi lamela na 82ki? Cale mi nesto spominje da mu se cini da proklizava pa da znam sta me čeka.
Sve zavisi sta hoces da stavis od delova.
Lamele idu bukvalno od 30e pa do 200e.
Korpa kineska oko 100e original oko 200 i neki evric.
Druk lezaj od 25 pa do 65,70.
Semering radilice od 3e pa do 15e.
Pod znakom pitanja kakav je zamajac,dal moze da ostane takav,dal mora i moze da se obradi ili mora nov.
Dal radis sam ili plaćaš majstora,i majstori variraju dosta sa cenom.
Sve u svemu jako velika razlika u ceni moze da bude,sve zavisi sta mora sve da se zameni i sta ce se staviti od delova.

Da li je neko ugradjivao set hidro volana na mtz 80?
Uzeo bih kod ukrajinaca set sa hidrocilindrom sa prolaznom klipnjacom pa bih da cujem iskustva.
Orbitrol mora biti tj trebalo bi da bude kvalitetan i ta hidro spona kako je oni zovu trebala bi biti kvalitetna jer i nje imaju vise vrsta tj proizvodjaca,ostale stvari su manje važne.
Cena isto jako moze da varira,moze da se uradi i za 300 kao sto je kolega napisao a moze i da prebaci 500e.

Sve zavisi sta hoces da stavis od delova.
Lamele idu bukvalno od 30e pa do 200e.
Korpa kineska oko 100e original oko 200 i neki evric.
Druk lezaj od 25 pa do 65,70.
Semering radilice od 3e pa do 15e.
Pod znakom pitanja kakav je zamajac,dal moze da ostane takav,dal mora i moze da se obradi ili mora nov.
Dal radis sam ili plaćaš majstora,i majstori variraju dosta sa cenom.
Sve u svemu jako velika razlika u ceni moze da bude,sve zavisi sta mora sve da se zameni i sta ce se staviti od delova.
Pa neka srednja cena (kvalitet) me zanima... Traktor napravi 100rh godišnje..
Koliko bi izašlo recimo da ti radis? Napiši u pp ako je zabranjena reklama 😀

Pa neka srednja cena (kvalitet) me zanima... Traktor napravi 100rh godišnje..
Koliko bi izašlo recimo da ti radis? Napiši u pp ako je zabranjena reklama 😀
Lamela dve opcije a da su dobre,prva 85,druga 120e.
Korpa samo iz originala oko 220e.
Druk 55,60 da bude odličan.
Semering oko 10e.
Zamajac Nov kineski da bude dobar oko 150,160e,ima i za 100 ali ne valjaju.
Gorivo oko 70e,ako je Kucura u pitanju kao sto piše,ima oko 120km u pravcu plus putarina.
Ruke ako je u pitanju traktor sa slike 130e.
Ovo su cene za najgoru opciju tj da je sve stradalo ali tek kad se otvori moze da se vidi šta je u kakvom stanju i dal nešto moze da ostane staro.

oko 700 evrića i miran sa kvačilom na duži period ja bi tako uradio.Na šta sve bacamo i trošimo novce a onda nam skupo kad treba uložiti u nešto što se njaka svaki dan

Nazad
Vrh