MTZ Belarus

Поздрав
Ако може једна помоћ
имам мтз 82 стари типи утоваривач вол мет тур4.1
Спојио сам га на једну од ручица трактора она друга од волана та је била слободна и ту ради али је проблем сто стално искаче па је онда борба са тим радити.
рекли су ми да спојим директ на пумпу па ме занима како
Кажу да развoдник утоваривача спојим директ на пумпу тамо где сад тренутно напаја пумпа тракторски razvodnik то да раскачим и спојим утоваривач а онда да на разводник утоваривача стављам цахуру ПБ и да са њега стављам цијев на razvodnik трактора.
Занима ме да ли је то исправно тако спојити и да ли ће стандардна хидраулика трактора тако да ради
Ако има још неко неки савет да ми да.
Иначе код мене нема сервисера што монтирају утиваче па сам приморан овако сам да радим
Унапред хвала

Poslednja izmena:
Поздрав
Ако може једна помоћ
имам мтз 82 стари типи утоваривач вол мет тур4.1
Спојио сам га на једну од ручица трактора она друга од волана та је била слободна и ту ради али је проблем сто стално искаче па је онда борба са тим радити.
рекли су ми да спојим директ на пумпу па ме занима како
Кажу да развoдник утоваривача спојим директ на пумпу тамо где сад тренутно напаја пумпа тракторски razvodnik то да раскачим и спојим утоваривач а онда да на разводник утоваривача стављам цахуру ПБ и да са њега стављам цијев на razvodnik трактора.
Занима ме да ли је то исправно тако спојити и да ли ће стандардна хидраулика трактора тако да ради
Ако има још неко неки савет да ми да.
Иначе код мене нема сервисера што монтирају утиваче па сам приморан овако сам да радим
Унапред хвала

Има ли извод са десне стране испред/испод кабине?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Ima i sa leve i sa desne strane po 2 priključka na rezervoar su pricvršćeni i ja sam sa tog jednog sa desne strane uzeo ulje za utovarivač ali onda moram držati ukljucenu ručicu da bi utovarivac radio

Па вежи полугу да буде стално укључена. Заборавио сам да видим како су то решили на послу.

Па вежи полугу да буде стално укључена. Заборавио сам да видим како су то решили на послу.

Mislim da mi je tu i sporiji pa sam zato kontao to da prepravim ali mozda je kod mene i pumpa malo dobila pa zato zeza

Druze vežeš ta dva razvodnika redno i resen problem.
Znaci iz pumpe u ulaz u razvodnik utovarivaca,iz izlaza utivarivaca u ulaz glavnog razvodnika i to je to.
Radiće sve samo neces moci da koristiš istovremeno oba razvodnika tj neces moci da koristiš glavni ako u tom momnetnu dizes utovarivac .

Друже веже та два разводника редно и решен проблем.
Знаци из пумпе у улаз у разводник утоваривача,из излаза утиварача у улаз главног разводника и то је то.
Радиће све само нецес да користи истовремено оба разводника тј нецес моци да користи главни ако у том момнету дизес утоваривац.
Е to me zanimalo da li mogu tako da povežem samo su mi rekli da na izlaz razvodnika utovarivača stavim neku čahuru power beyond PB da li mi treba to ili ne?
Trenutno sam sa utovarivaca visak ulja spojio gore direkt na čep rezervoara
A inace nikad ne koristim istovremeno svu hidrauliku

Hvala svima na pomoći

Kao sto sam rekao,sa pumpe na ulaz,sa izlazak na drugi razvodnik i iz drugog vec postoji povrat u rezervoar i mora da radi bez problema.

Ova brza fadipova spojka mi je na 820 neko je nabudžio i hoću da stavim rusku ali je ovde 27 ključ a na ovoj ruskoj 24 Da li tu ide reducic M22x1.5 na M20x1.5
20260310-142646.jpg
20260310-143438.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh