Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Поздрав
Ако може једна помоћ
имам мтз 82 стари типи утоваривач вол мет тур4.1
Спојио сам га на једну од ручица трактора она друга од волана та је била слободна и ту ради али је проблем сто стално искаче па је онда борба са тим радити.
рекли су ми да спојим директ на пумпу па ме занима како
Кажу да развoдник утоваривача спојим директ на пумпу тамо где сад тренутно напаја пумпа тракторски razvodnik то да раскачим и спојим утоваривач а онда да на разводник утоваривача стављам цахуру ПБ и да са њега стављам цијев на razvodnik трактора.
Занима ме да ли је то исправно тако спојити и да ли ће стандардна хидраулика трактора тако да ради
Ако има још неко неки савет да ми да.
Иначе код мене нема сервисера што монтирају утиваче па сам приморан овако сам да радим
Унапред хвала
Ima i sa leve i sa desne strane po 2 priključka na rezervoar su pricvršćeni i ja sam sa tog jednog sa desne strane uzeo ulje za utovarivač ali onda moram držati ukljucenu ručicu da bi utovarivac radioИма ли извод са десне стране испред/испод кабине?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Па вежи полугу да буде стално укључена. Заборавио сам да видим како су то решили на послу.
Mislim da mi je tu i sporiji pa sam zato kontao to da prepravim ali mozda je kod mene i pumpa malo dobila pa zato zezaПа вежи полугу да буде стално укључена. Заборавио сам да видим како су то решили на послу.