Pogrešio sam za zadnje gume i kod mene su 18.4 r 34E pogledao sam, zadnje su 18.4 r 34, imaju sirinu tacno 2 metra od kraja do kraja. Debljina guma zadnjih je nekih 45 cm po komadu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogrešio sam za zadnje gume i kod mene su 18.4 r 34E pogledao sam, zadnje su 18.4 r 34, imaju sirinu tacno 2 metra od kraja do kraja. Debljina guma zadnjih je nekih 45 cm po komadu.
Dobro to oznaka 34 ili 38 su visina guma tj precnik, ne znaci nista za sirinu guma.Pogrešio sam za zadnje gume i kod mene su 18.4 r 34
Ja menjam točkove u nekad i dvaput nedeljno.Dobro to oznaka 34 ili 38 su visina guma tj precnik, ne znaci nista za sirinu guma.
Nema sanse da se prska sa ovim gumama.
Ne znam ako stavim uze kako ce se ponasati prilikom oranja i tanjiranja, ne menjaju mi se gume svako prolece jesen....
Moze da prska i sa tim gumama. Drugar iz Brestovca je prskao.Dobro to oznaka 34 ili 38 su visina guma tj precnik, ne znaci nista za sirinu guma.
Nema sanse da se prska sa ovim gumama.
Ne znam ako stavim uze kako ce se ponasati prilikom oranja i tanjiranja, ne menjaju mi se gume svako prolece jesen....
Pa 2 metra je tacno sirina od tocka do tocka spoljna strana...Pa uzmeš metar izmeriš širinu točkova, ako je uzi od 2m onda može ako je širi onda ne može i to je to.
1025 Obican most jos nekako i moze...ravan ne sa fabrickim gumama.15.5 nazad vec ide.onda imas maltene istu sirinu gume i napred i nazad.Pa 2 metra je tacno sirina od tocka do tocka spoljna strana...
Moze ta guma 15.5 na ove felne sto su sad? I kako se onda ponasa u oranju i tanjiranju?1025 Obican most jos nekako i moze...ravan ne sa fabrickim gumama.15.5 nazad vec ide.onda imas maltene istu sirinu gume i napred i nazad.
Sto se prskalice tice ako su obicne grane mozes ici na 1000,ali ako su neke hidraulicne,moj ti je savet zaustavi se na 800l.
15.5-38...nisam bio najjasniji,izvini.Moze ta guma 15.5 na ove felne sto su sad? I kako se onda ponasa u oranju i tanjiranju?
Sve pregledano sve se vrti i okrece. Kako krenem da dižem ili spuštam osovina na regulatoru kreće da se okreće. Ali i dalje samo diže u skroz gornjem položaju odnosno spušta u skroz donjem položaju. Sutra ću još gledati pa ako ne vidim ništa naručujem drugi regulator koji je 250€Proveri i da se nešto nije razglavilo pa da zbog toga ne radi.
Pa znam da okreće ali je pitanje koliko ga zarotira. Probaj kada npr. dižeš poluge. Neko gore da gurne ručicu do kraja, a ti od dole probaj da zarotiraš još tu osovinicu koja izlazi iz regulatora. Ako je sve kako treba ona ne bi smela da se rotira više tj. vidi se momenta kada ona dođe do kraja, a sistem ručica-poluge koje je povezuje sa regulatorom idu još malo. Ako je gore ručica u krajnjem zadnjem položaju, a ti i pored toga možeš da zarotiraš osovinu regulatora još za koji stepen onda regulatora nije problem.Sve pregledano sve se vrti i okrece. Kako krenem da dižem ili spuštam osovina na regulatoru kreće da se okreće. Ali i dalje samo diže u skroz gornjem položaju odnosno spušta u skroz donjem položaju. Sutra ću još gledati pa ako ne vidim ništa naručujem drugi regulator koji je 250€
Uf nemogu da se setim dal beše tu na regulator silom gde se vrši zakretanje ručicom hidraulika ima nešto poput malog kardančića i mislim da mi je ispao jedan štift ali ne do kraja pa sam imao slobodnog hoda toliko da nisam mogao ručicom u skroz zadnjem položaju da dobijem reakciju na dizanje.Obrati pažnju na taj deo polugica i prenosa od ručice do regulatora, uf davno bilo pa sam i zaboravio.Sve pregledano sve se vrti i okrece. Kako krenem da dižem ili spuštam osovina na regulatoru kreće da se okreće. Ali i dalje samo diže u skroz gornjem položaju odnosno spušta u skroz donjem položaju. Sutra ću još gledati pa ako ne vidim ništa naručujem drugi regulator koji je 250€
Kod mene je taj pozicioni regulator izbacenSve pregledano sve se vrti i okrece. Kako krenem da dižem ili spuštam osovina na regulatoru kreće da se okreće. Ali i dalje samo diže u skroz gornjem položaju odnosno spušta u skroz donjem položaju. Sutra ću još gledati pa ako ne vidim ništa naručujem drugi regulator koji je 250€
Problem mi je u oranju jer stalno teži da izbaci plug iz zemlje, neće da stoji zadatoj dubini a sve je pre radilo. Tanjirača mi deluje isto da ne ide dovoljno duboko nego kao da je stalno malo drži na polugama.Pa znam da okreće ali je pitanje koliko ga zarotira. Probaj kada npr. dižeš poluge. Neko gore da gurne ručicu do kraja, a ti od dole probaj da zarotiraš još tu osovinicu koja izlazi iz regulatora. Ako je sve kako treba ona ne bi smela da se rotira više tj. vidi se momenta kada ona dođe do kraja, a sistem ručica-poluge koje je povezuje sa regulatorom idu još malo. Ako je gore ručica u krajnjem zadnjem položaju, a ti i pored toga možeš da zarotiraš osovinu regulatora još za koji stepen onda regulatora nije problem.
Ne isključujem ni pozicioni regulator kao izvor problema, ali mi je ovo drugo više verovatno. U ostalom što ti to toliko smeta? Ja na mome i ovako guram ručicu do kraja gad dižem, a ispod te četvorke nikad ga i ne spuštam.