MTZ Belarus

Pozicioni spušta samo kad dođe do četvorke a diže kad dođe u krajnji položaj. Između se ništa ne dešava bio preklopnik na levu ili na desnu stranu. Menjana je puma i razvodnik tako da to nije sigurno.

Ima u selu majstora za kola pa neko od njih ima sigurno taj magnet, a što se tiče vozanja to će sačekati da vidim šta je sa pozicionim, skinuo sam ga pa ću otvoriti da vidim šta se nalazi u njemu.
Imaš tih teleskopskih magneta u kineskim prodavnicama i na vašarima. Sitne pare su u pitanju.

• Like
Reagovanja: obi

Neko je ranije pominjao neke police za rusa, slucajno mi izaslo.
Mozda bi slali za Srbiju ako moze da se stupi u kontakt sa njima

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Ja sam u novembru (na "crni petak") poručio na aliexpressu neku takvu sličnu policu koja se stavlja u rukohvat desnih vrata. Stizale su poruke kako je pošiljka napredovala i poslednja je iz 11. decembra "Package arrived at local carrier facility". I od tad više ni slovo. Ista je priča za još tri različite porudžbine (od različitih prodavaca), i njima je 11.12.2025. poslednje oglašavanje sa istom porukom. Pretpostavljam da su se tad zagubile na našoj carini ili gde ih već pregledaju. Interesantno je da su sve te 4 pošiljke koje mi nisu stigle male vrednosti (po par evra), a neke druge pošiljke (poručene na isti dan) koje su bile malo skuplje (10-20 evra) i na koje su obračunali pdv su mi uredno stigle u očekivanom roku.

Prednji krstak kardana verovatno dobar kvalitet.Veruj mi redovno podmazujem za tih 150 sati godisnje dvaput u toku rada.Mozda je malo pa cu cesce.Recimi koja je razlika u viskozitetu izmedju sae 40 i sae 50.

Nazad
Vrh