aca74
Član
Uzmi veću ako će raditi mtz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam samo razmak u redu, kukuruz kako dali moze? Ostavicu malu 440 lit svakako mi treba zbog belog luka i malog 45 torpeda....Uzmi veću ako će raditi mtz.
Koji je MTZ 1025 ravan ili grbavi prednji most.Ne znam samo razmak u redu, kukuruz kako dali moze? Ostavicu malu 440 lit svakako mi treba zbog belog luka i malog 45 torpeda....
Ne znam razliku u ceni 600 i 800, vidim ove 600 obicne od 2300e na gore...
Kolega ako si u mogućnosti uzmi od 1.000 lit.Ne znam samo razmak u redu, kukuruz kako dali moze? Ostavicu malu 440 lit svakako mi treba zbog belog luka i malog 45 torpeda....
Ne znam razliku u ceni 600 i 800, vidim ove 600 obicne od 2300e na gore...
Ravan most 2014 god. Nisam gledao oznaku guma.Koji je MTZ 1025 ravan ili grbavi prednji most.
Moze praznuMoze i torpedo da nosi 600l![]()
Pa radi on i nosi 440 lit bez problema, za 600 puna mislim da bi mu bilo mnogo. To je mali torpedo 45 nema napred tegove, samo jedan ispod akumulatora i u felnama. Lak je on za 600 lit plus voda.Izes onda torpeda.. Ja sa vladimircem nosim 440 punu bez problema
Skraćivao sam i ne dobijam ništa.Skrati polugu od ručke do regulatora
Pa dobro sigurno da bi mu dobro došlo jedno 100kg tegova, i ta prskalica od 600 je sigurno prazna teza od te od 400.Pa radi on i nosi 440 lit bez problema, za 600 puna mislim da bi mu bilo mnogo. To je mali torpedo 45 nema napred tegove, samo jedan ispod akumulatora i u felnama. Lak je on za 600 lit plus voda.