MTZ Belarus

Pozicioni spušta samo kad dođe do četvorke a diže kad dođe u krajnji položaj. Između se ništa ne dešava bio preklopnik na levu ili na desnu stranu. Menjana je puma i razvodnik tako da to nije sigurno.

Ima u selu majstora za kola pa neko od njih ima sigurno taj magnet, a što se tiče vozanja to će sačekati da vidim šta je sa pozicionim, skinuo sam ga pa ću otvoriti da vidim šta se nalazi u njemu.
Imaš tih teleskopskih magneta u kineskim prodavnicama i na vašarima. Sitne pare su u pitanju.

• Like
Reagovanja: obi

Neko je ranije pominjao neke police za rusa, slucajno mi izaslo.
Mozda bi slali za Srbiju ako moze da se stupi u kontakt sa njima

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Ja sam u novembru (na "crni petak") poručio na aliexpressu neku takvu sličnu policu koja se stavlja u rukohvat desnih vrata. Stizale su poruke kako je pošiljka napredovala i poslednja je iz 11. decembra "Package arrived at local carrier facility". I od tad više ni slovo. Ista je priča za još tri različite porudžbine (od različitih prodavaca), i njima je 11.12.2025. poslednje oglašavanje sa istom porukom. Pretpostavljam da su se tad zagubile na našoj carini ili gde ih već pregledaju. Interesantno je da su sve te 4 pošiljke koje mi nisu stigle male vrednosti (po par evra), a neke druge pošiljke (poručene na isti dan) koje su bile malo skuplje (10-20 evra) i na koje su obračunali pdv su mi uredno stigle u očekivanom roku.

Prednji krstak kardana verovatno dobar kvalitet.Veruj mi redovno podmazujem za tih 150 sati godisnje dvaput u toku rada.Mozda je malo pa cu cesce.Recimi koja je razlika u viskozitetu izmedju sae 40 i sae 50.

Ja sam u novembru (na "crni petak") poručio na aliexpressu neku takvu sličnu policu koja se stavlja u rukohvat desnih vrata. Stizale su poruke kako je pošiljka napredovala i poslednja je iz 11. decembra "Package arrived at local carrier facility⁷". I od tad više ni slovo. Ista je priča za još tri različite porudžbine (od različitih prodavaca), i njima je 11.12.2025. poslednje oglašavanje sa istom porukom. Pretpostavljam da su se tad zagubile na našoj carini ili gde ih već pregledaju. Interesantno je da su sve te 4 pošiljke koje mi nisu stigle male vrednosti (po par evra), a neke druge pošiljke (poručene na isti dan) koje su bile malo skuplje (10-20 evra) i na koje su obračunali pdv su mi uredno stigle u očekivanom roku.
Kada prođe tačno 90 dana od kada je paket stigao u Lokalni distributivni centar imate pravo da uložite žalbu (Povrat novca ili besplatni paket u toj vrednosti).

Kada prođe tačno 90 dana od kada je paket stigao u Lokalni distributivni centar imate pravo da uložite žalbu (Povrat novca ili besplatni paket u toj vrednosti).
Kome žalbu, kinezima ili našima iz distributivnog centra? Nisu kinezi krivi što su ovi naši zaturili ili maznuli paket.
Do sad nisam nikad imao problem sa paketima sa aliexpressa. Jednom mi je Kinez poslao neke adaptere sa kotra kombinacijom navoja ali mi je posle primedbe na mail poslao ispravnu kombinaciju skoro besplatno i nije tražio da vratim ovu pogrešnu kombinaciju koju je prvo poslao. Kad kažem skoro besplatno mislim na to da je rekao da kliknem na neki link pa će biti besplatno, ali kad sam otišao na taj link bilo je stvrano proizvod 0e i poštarina od 2-3e. Nisam hteo da se ponovo preganjam zbog 2-3e jer su mi trebali ti adapteri pa sam platio tu malu poštarinu i sve je stiglo kako treba. To mi je jedino loše iskustvo sa Alijem koje se ipak dobro završilo...

Kome žalbu, kinezima ili našima iz distributivnog centra? Nisu kinezi krivi što su ovi naši zaturili ili maznuli paket.
Do sad nisam nikad imao problem sa paketima sa aliexpressa. Jednom mi je Kinez poslao neke adaptere sa kotra kombinacijom navoja ali mi je posle primedbe na mail poslao ispravnu kombinaciju skoro besplatno i nije tražio da vratim ovu pogrešnu kombinaciju koju je prvo poslao. Kad kažem skoro besplatno mislim na to da je rekao da kliknem na neki link pa će biti besplatno, ali kad sam otišao na taj link bilo je stvrano proizvod 0e i poštarina od 2-3e. Nisam hteo da se ponovo preganjam zbog 2-3e jer su mi trebali ti adapteri pa sam platio tu malu poštarinu i sve je stiglo kako treba. To mi je jedino loše iskustvo sa Alijem koje se ipak dobro završilo...
Naravno našima (Ni prvi ni poslednji put da su nekome ćornuli-maznuli paket).

Nazad
Vrh