dusanboss
Član
Znači nivo ulja je ispod osovina kad ga ima koliko treba?A sto se zamene samo osovine tice ne treba ni ulje da se ispusta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači nivo ulja je ispod osovina kad ga ima koliko treba?A sto se zamene samo osovine tice ne treba ni ulje da se ispusta.
Ja mislim da je to kamionska klima, ne vidim nacin ugradnje u traktor, onaj spoljni deo bi trebalo uspravno da stoji, a unutrasnji kad bi stavio gore na krov razbio bi vise puta glavu...
Kako može bez svog kompresora. Preko traktorskog?Jel ta tvoja klima i ako jeste kakva su ti iskustva i koliko je placena ako nije tajna, da li ima svoj kompresor?
Imaju u vec u uredjaju kompresor koji radi na struju.Kako može bez svog kompresora. Preko traktorskog?![]()
Izgleda kao strasan kvar,u sustini i jeste ali uz samo malo srece pola sata posla,naravno kad prvo podignes traktorsto je i najzeznutiji deo.
![]()
![]()
Jel to ista debljina osovine ko na 892? Jel mu u oranju pukla?Konkretno za ovaj traktor pojma nemam,promenio je par vlasnika i pitaj boga koliko sati ima i svasta nesto sam video da su budzili na njemu.
Mislim da problem sa poluosovinom nema neke preterane veze sa satnicom vec sa nekim drugim faktorima,tipa sta je radio tj nosio i kako je odrzavan.
Ne razumem te najbolje. Pa svaki valjda mora da ima kompresor svoj?Imaju u vec u uredjaju kompresor koji radi na struju.
Potpuno isto,zadnji kraj kao na 820,892.Jel to ista debljina osovine ko na 892? Jel mu u oranju pukla?
Ne razumem te najbolje. Pa svaki valjda mora da ima kompresor svoj?
Pa ne znam baš koliko su dobre bile te stare kad kažeš da ih je toliko puklo. Ili to ili neki drugi problem postoji.Da je kriva osovina bacala bi i brzo bi pukla, nekad pucaju zbog potrosenog lezaja, ali uvek pucaju zbog preopterecenosti i urnisanja traktora opterecenog po rupama, 4 poluosovine smo menjali na jednom traktoru zbog sejalice i voznje, nikad nove nisu kupovane, uvek stare dobre kao jace su i bolje, ista stvar se desi, na 1025 dok se plug trobrazni stavljao na transportni tocak nikad nije pukla, kako je poceo da se nosi u transportu, dve su promenjene poluosovine i 6 lezajeva...