MTZ Belarus

Na rusa sat od pritisak ulja skinuo sa starog kamiona teleoptik bese ,kg pokazuje,ali jako je slicno baru.Ima toga kolko hoces ili po otpadima ili po placevima koji prodaju delova sa kamiona.

Мтз 82.1 2011. годиште
Светла - на први клик треба да раде позиције предње и задња светла и светла инструмент табле - то је у реду. А на други клик треба да на то све раде још и светла (оборена или дугачка). Међутим, на други клик се искључи позиција (и напред и назад) и светло инструмент табле и ради само оборено светло. Шта је проблем? Прекидач?

А кад дуже времена орем показује мање обртаја, за око 300 а такође и брзину покаже мању. Кад сам кренуо кући са орања обртаји и брзина се вратили у нормалу.

Cim ne sedim kod kuce, pravim sra....nja. Jutros podignem plug, 757 nista specijalno tesko da krenem iz dvorista i samo puce nesto, izletim da vidim sta je pregledam sve, nista ne vidimm ocigledno sam corav i nastavim da orem, i na kraj dana skontam kad sam stao da ocistim plug sta sam uradio. Kako je ovo puklo nije mi jasno uopste.....pitanje za Nebojsu ili za jos nekoga ko ima pomocnu hidrauliku kako se ovo popravlja, tj sta se skida sve sada? Preseo mi je dan kad sam video

Skidaš ova četriri šrafa, i ovo što je ostalo na klipu. Obrusi se lepo i ponovo zavari. A pretpstavka zašto je puklo je da su pomoćni klipovi nastavilo da dižu, a da je se glavni klip uvukao.

Мтз 82.1 2011. годиште
Светла - на први клик треба да раде позиције предње и задња светла и светла инструмент табле - то је у реду. А на други клик треба да на то све раде још и светла (оборена или дугачка). Међутим, на други клик се искључи позиција (и напред и назад) и светло инструмент табле и ради само оборено светло. Шта је проблем? Прекидач?
Prekidač se napunio prašiniom, skineš ga i rastaviš od kabela i onu plastiku što pališ-gasiš polako sa malim šravcigerom rastaviš i ispod će biti dva pipka koja se u prekidaču oslanjaju na dva bakarna kontakta i to naspreišeš WD-om i sklopiš, pažljivo kad budeš skidao to klik-klak dugme pošto se ti bakarni kontakti pomeraju da bi posle znao da sklopiš.Taj slučaj se dešava svremena na vreme tako da nemora da znači da je crkao prekidač.

Skidaš ova četriri šrafa, i ovo što je ostalo na klipu. Obrusi se lepo i ponovo zavari. A pretpstavka zašto je puklo je da su pomoćni klipovi nastavilo da dižu, a da je se glavni klip uvukao.
E pa ako je samo to dobro je, mislio sam da je vece sranje, znaci ono je praktivno navareno na tu plocu kvadratnu sto se drzi za ta 4 srafa? Kako dodje to toga da glavni klip uvuce a cilindri da dizu, mislim nesto se pogresno radi ili?

Nazad
Vrh