mirosti
Član
Tako je.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i ne treba ništa da se sipa tj ne bi trebalo nista da se sipa da mi imamo goriva tj kvalitet goriva na kom su ti sistemi predviđeni da rade a ne ovaj cirkus koji se kod nas prodaje.Nista ne dosipam ni ulje ni dvotaktol ni u traktor ni u auto niti u bilo sta.
Da je to problem masovno bi crkavale common rail pumpe koje se u potpunosti podmazuju gorivom. Crkava Bosch CP4, al to je zato sto je krš, Bosch CP1 i CP3 se takodje podmazuju gorivom a prakticno nikad ne crkavaju
Eh ti sa turbom mi odgovaraju ali su retki xd ...
Najveći haos pravi etanol a benzinu. Ako dugo stoji razgradi se i etanol nagrize metalne delove sistema za gorivo. Ako se ne varam, i kod nas ima 5 posto etanola u benzinu.Pa i ne treba ništa da se sipa tj ne bi trebalo nista da se sipa da mi imamo goriva tj kvalitet goriva na kom su ti sistemi predviđeni da rade a ne ovaj cirkus koji se kod nas prodaje.
Pa ja kupim na lokalnoj pumpi benzin za kosacicu,cetvorotaktni motor,cist benzin ide u nju,završio zadnje kosenje i samo je parkirao,na proleće boga nema da upali,jedno drugo,treće,karburator sav korodirao,sve živo rdja pojela u njemu,ono vise vode nego benzina.
A jel znaš adresu, da mogu nekom ko ide za NS reći gde da ode i kupi mi. Ja neću skoro ići za NS, a i to kad moram mi je mrsko... Mislio sam odmah dve gume pa na isti fazon i od dole da stavim jednu...+381658135805 Dima,evo broja.
Išla je teško jer kuglica negde glavi,nema drugog razloga,naravno ako nasto drugo nije fizički oštećeno al to bi se videlo,lepo osmirglati tj očistiti taj "tunel" ,zameniti kuglicu ako ima nekih oštećenja i spakovati nazad.
Ja ne bih stavljao običnu mast unutra,mislim da ce sa njom samo brze nakupiti prašinu i opet praviti problem a sto se one gume tice to nikakvu svrhu nema jer sa donje strane opet ostane rupa,moze mis da protrci a ne prljavština da udje.
Misliš na šipku da staviš grafita? Jer prići kuglici je nemoguće od šipke. Samo na šipku iznad tog sklopa naneti ulja ili tog grafita, pa onda prodžarati ručicom gore/dole da se grafit prenese na kuglicu...Kupi grafit u prahu(puder),podmazivaj sa njim,cetkica za farbanje i malo iznad kuglice,dosta je.Ja sam danas grafitnim sprejom podmazao tu,ali bolje je prah,mene mrzelo da ga skidam sa neke police visoko,ovaj sprej bio na dohvat ruke ...I kod mene nekad nece da iskljuci,ako je suvo bas,cim se podmaze,ide sa jednim prstom kako hoces.
Trebalo bi da je Povrtarska br8.A jel znaš adresu, da mogu nekom ko ide za NS reći gde da ode i kupi mi. Ja neću skoro ići za NS, a i to kad moram mi je mrsko... Mislio sam odmah dve gume pa na isti fazon i od dole da stavim jednu...
Nego sad razmišljam, šta misliš da sa zadnje strane tog tunela (na ovaj loptasti kraj) izbušim rupicu za cevčicu WD-a, to bi taman došlo prema prednjem delu, tako da kad čučneš pored desnih stepenica može rukom prići. Pa da povremeno sa zadnje strane kuglice prsnem malo spreja. Može staviti i neku navlaku na to kućište tunela da zatvori rupicu da ne ulazi prašina...
Ja sam tako uradio jos pre par godina, pisao sam i stavljao sliku, probusio rupu i po nekad prsnem sprej i ukljucivanje-iskljucivanje od tad uvek ide sa dva prsta.A jel znaš adresu, da mogu nekom ko ide za NS reći gde da ode i kupi mi. Ja neću skoro ići za NS, a i to kad moram mi je mrsko... Mislio sam odmah dve gume pa na isti fazon i od dole da stavim jednu...
Nego sad razmišljam, šta misliš da sa zadnje strane tog tunela (na ovaj loptasti kraj) izbušim rupicu za cevčicu WD-a, to bi taman došlo prema prednjem delu, tako da kad čučneš pored desnih stepenica može rukom prići. Pa da povremeno sa zadnje strane kuglice prsnem malo spreja. Može staviti i neku navlaku na to kućište tunela da zatvori rupicu da ne ulazi prašina...