MTZ Belarus

Valjda će javiti, neàto je zanemeo. Al hteo sam da i majstor nešto kaže, sve rebus do rebusa. :)8-):p.
Majstor tj ja mogu da kažem da smo kocnice uradili,zamenili sve što je potrebno a bilo je potrebno bukvalno sve i prepravili smo na mehanizam sa dve lamele umesto tri.
Zamenili smo
4 lamele na noznim kočnicama.
2 lamele na rucnoj kocnici.
Dva semeringa.
4 gumice.
1 prašinar.
2 medju ploče.
13 kuglica.
9 opruga.
Potrošili smo Draganu 500e.
Traktor koči potpuno normalno,znaci kad se lagano stiska kočnica koči lagano kad se "nabode" zakuca točkove.
E sad dal je Dragan zadovoljan to mora on da kaze.

[mention]nebojsa100 [/mention] jel moze da se stavi hidraulicna pumpa 4-ka na 1221? Juce sam skinuo moju i ovako izgleda.
Isao bi danas da kupim novu pa da uzmem 4-ku ako je sve isto

8f7f4111f6e2cde6e22998bf863fa032.jpg

ad15b68f7d72faa02dfe83a04c4aa376.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Takva je bila i na mom 2011god. I ubacena odavno m4. Sve leze bez problema.

Vazi. Hvala. Probacu valjda necu nista zeznuti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema se sta zeznuti,samo pazi kad skidas da opruga ne ispadne i kad vraćaš da legne na svoje mesto.
Ja taj razvodik nikad je radim na licu mesta,kupim set gumica i pretresem ga celog jer obično pušta po malo i sa donje strane gde ulaze osovinice.

Majstor tj ja mogu da kažem da smo kocnice uradili,zamenili sve što je potrebno a bilo je potrebno bukvalno sve i prepravili smo na mehanizam sa dve lamele umesto tri.
Zamenili smo
4 lamele na noznim kočnicama.
2 lamele na rucnoj kocnici.
Dva semeringa.
4 gumice.
1 prašinar.
2 medju ploče.
13 kuglica.
9 opruga.
Potrošili smo Draganu 500e.
Traktor koči potpuno normalno,znaci kad se lagano stiska kočnica koči lagano kad se "nabode" zakuca točkove.
E sad dal je Dragan zadovoljan to mora on da kaze.
Medjuploce pukle pretpostavljam....
Koliko lufta ima sklopljen mehanizam?mi smo morali praviti jednu lamelu deblju-kocnice su blokirale.sada koci kao putnicki auto.
Pronadjite novinu na slici.

free image hosting

Poslednja izmena:
Medjuploce pukle pretpostavljam....
Koliko lufta ima sklopljen mehanizam?mi smo morali praviti jednu lamelu deblju-kocnice su blokirale.sada koci kao putnicki auto.
Pokazale linije kao i svaka kad se pregreje.
Njih smo iskoristili kao distancere tj umesto treće lamele a nove smo ubacili na mesto starih.
Luftove sam odavno prestao da merim,jbg posle toliko komada urađenih vec znaš kad vidiš dal ce se nastelovati normalno ili neće.

Drugi traktor Nebojsa,kada se luft resi...inace 10.5 mm su nove od 1025,a koliko se secam od 82 su fizicki manje,ali i deblje...oko 12mm.

Pozdrav, odradio sam pvp komplet remont i dizne pored nje, kod "eko bos lucina", (mnogi su mi rekli da su dobri i da mi je kod njih pouzdano) sve sam belezio kad sam je skidao i vratio sve kao sto je bilo, nece sad da upali nema sanse... Ispustio vazduh imam i grejac bloka motora i standardni grejac, akomulator nov maltene 140ah ali ne mogu nikako da ga upalim sad, izbacuje dim na auspuh, kad olabavim holendere na dizne ide nafta ali da upali nece. Majstor iz eko bosa mi kaze da me neko povuce, samo sto ovde gde sam nemam mogucnost da me neko vuce, imate li neki savet sta da probam kako da ga upalim?

Nazad
Vrh