MTZ Belarus

Zaboravljas da se nazad moze suziti dosta.

Ovako sam od prvog dana nastelovao za setvu i ne diram, nije ni blizu redova a ima jos po 5cm sa obe strane komocije da se suzi ako zatreba, ne diram dok ne udjem pa ce mo videti.
Ukupna sirina gaza 198cm

Ovo mi je sirina na 577 a radimo 14god tako, ukupna sirina gaza 193cm.
Mozes suziti trag,ali traktor u blatu ili samo malo vlaznijem zemljistu postaje neupotrebljiv-nabije zemlju do kabine jer ima jako malo mesta.ne primetis krug-dva i imas 100 000 manje u dzepu.a i setva i prskanje nisu isto...sta drugo da ti kazem-videces i sam.

Vec sam to prosao u oranju tako da vrlo dobro znam kako moze nabiti blato, ali bez teoskova, samo pajser 😔
6cm je suzen na obe strane od fabrickog. Prve god. sam odmah vratio nazad a sledece vise nisam jer treba i adaptere stalno skidati pa sam odlucio da ostavim tako suzen u svim operacijama. Ima tu jos prostora suziti, pogotovo sto prskanje i setva nemaju ni približne uslove rada kao oranje. Al opet ce se videti u radu pa konstatovati moze ili ne.

Koliko mi se čini,ovo baš i nije po zakonu. Jedan auto kada sam vukao na prikolici onda mi je saobraćajna patrola lepo do detalja objasnila šta kaze zakon. Na B kategoriju,skup vozila do 3500kg (vučno vozilo+prikokica+teret na njoj). Za ovo sa slike treba i kombi da je preko 3500kg a ovaj to nije koliko vidim.

Kaze vozio je najvise neki JD oko 160ks.
Inace danas sam vozio 952, dosta cudan menjac ocekivao sam da je kao 1025/1221.
Cini mi se da 1221 lakse krece iz prve brze od 1025.

Kaze vozio je najvise neki JD oko 160ks.
Inace danas sam vozio 952, dosta cudan menjac ocekivao sam da je kao 1025/1221.
Cini mi se da 1221 lakse krece iz prve brze od 1025.
920,952,1021 nose 14/4 menjace.
1025,1221,1523 nose 16/8 menjace,nemaju veze jedni sa drugima.
Taj 14/4 bi trebalo da daleko najlakši za korišćenje i nije los sem u 920 jer tu traktor ima premalo snage za te brzine.

Nazad
Vrh