Jeste samo sada imaš na raspolaganju par dana da ispoštuješ agrorokove inače si u ozbiljnom problemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima, 11000 je sada. Kompletna 39000.Menjao sam tu navojnu sipku na desnoj strani pre 2g. 6000din u Poljomehanici u Somboru ali se ne secam sa pdv ili bez je ta cena bila
Prepravljam srce zadnjih felni od 539 za napred da idu, nazad ostaju njegove. Icice samo u prskanje, spartanje ne. Mislim da ce zadnje proci jer godinama prolazim sa 18,4 na imt577.Koje uzane tockove stavljate na 1221 ?
Jeftino i prakticno resenje. Mada trebace i za spartanje ali s apar dana moze i sa 82 da se skinu.Prepravljam srce zadnjih felni od 539 za napred da idu, nazad ostaju njegove. Icice samo u prskanje, spartanje ne. Mislim da ce zadnje proci jer godinama prolazim sa 18,4 na imt577.
Ako bude problema kupicu 15,5 na fenama, toga bar ima.
Jel bi mogao 1221 kombinaciju tockova 11.2.28 i 13.6.38 ?Prepravljam srce zadnjih felni od 539 za napred da idu, nazad ostaju njegove. Icice samo u prskanje, spartanje ne. Mislim da ce zadnje proci jer godinama prolazim sa 18,4 na imt577.
Felne sam platio 150 obe i prepravka 100e, gume imam, mislim da ne moze jeftinije.Jeftino i prakticno resenje. Mada trebace i za spartanje ali s apar dana moze i sa 82 da se skinu.
Stajao bi kao natovaren jugo sa dva losa gibnja pozadi.Jel bi mogao 1221 kombinaciju tockova 11.2.28 i 13.6.38 ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ne mozes u redove sa 1221 i 18.4 38. Oni su siri nazad od 1025 rm koji moze samo u setvu na 70...i to na knap.Prepravljam srce zadnjih felni od 539 za napred da idu, nazad ostaju njegove. Icice samo u prskanje, spartanje ne. Mislim da ce zadnje proci jer godinama prolazim sa 18,4 na imt577.
Kada vidi koliko će da pije u špartanju i prckanju, brzo će se otreznitiTransporta,malo spartanja, dzambo vrece.... Pa zbog spartanja uske gume.
Stajace malo ali ne bas kako si opisao. Verovatno covek ima takvu kombinaciju a da se ne trosi, idealno bi mu legle 15.5Stajao bi kao natovaren jugo sa dva losa gibnja pozadi.
Zaboravljas da se nazad moze suziti dosta.Ne mozes u redove sa 1221 i 18.4 38. Oni su siri nazad od 1025 rm koji moze samo u setvu na 70...i to na knap.
Nije to bas tako kako se zamislja. Sejem 4god sa njim, na 1200 o/motora i 1000 o/kardana, nekih 8km/h + 700kg ureje u dopozitoru, potrosnja je 2,5l/kj. Meni je to ok potrosnja, stim sto mi je za ovaj sistem zatvaranje brazde ujedno i predsetvena priprema tj. samo jedan prolaz. Tako da je usteda na jednom prolazu i razbacivanju vestaka, naravno i vremenu za te dve operacije.Kada vidi koliko će da pije u špartanju i prckanju, brzo će se otreznitii još brže odustati od toga.
Drugom kolegi takav rus trosi manje od NH TD5 sa turskim motorom, auspuh sa leve strane.Kada vidi koliko će da pije u špartanju i prckanju, brzo će se otreznitii još brže odustati od toga.