MTZ Belarus

kinez je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
To zavisi i od manometra, neki je malo lenj, pa sporije i podigne kazaljku, a sporije i spusti.
:D sve zavisi kakav je protok ulja do manometra u toj magistrali je uvek ulje hladno jer nikud ne ide,pa se zato tesko vraca nazad(sporo pada kazaljka) sa stanjem motora skoro da nema veze
E ti si mi ZLATAN , LjUDI OD RODjENjA UCE DECU DA GOVORE , AL GLAVNA JE NAUKA KAD TREBA DA CUTE
Post je spojen: [time]1290454160[/time]

mucobieno je napisao(la):
goran 85 je napisao(la):
2q0loxw.jpg

Belo crevo pritisa iz boce,crveno crevo vodi u blokadu,kada ukljucujem ventil od prozora zatvara a prvi otvaram,kada gasim prvi zatvara a do prozora otvaram(pustam pritisak iz blokade)

imam zamerku na ovo resenje, po malo je i estetskog tipa, ali i funkcionalnog, na svakom vasaru kod rusa ima ventil koji kosta 20, 30 evra, koji kad se zatvori ispusti pritisak iz cevi, i spera bude iskljucena, a moze se iskoristiti i onaj koji je na zmaj prikolici sa zadnje strane na izvodu vazduha za drugu prikolicu.

nebi bilo lose jos dodati i indikator da li ima ili nema pritiska, cisto da svetli neka lampica sa se covek nezaboravi. toliko od mene
2zdqafr.jpg
ja planiram ovakav venil negde ispod kabine da ga postavim i da ga potezem nogom da nebi razmisljao dal je ukljucena blokada il ne
Post je spojen: [time]1290378743[/time]

Post je spojen: [time]1290429331[/time]
To zavisi i od manometra, neki je malo lenj, pa sporije i podigne kazaljku, a sporije i spusti.
:D sve zavisi kakav je protok ulja do manometra u toj magistrali je uvek ulje hladno jer nikud ne ide,pa se zato tesko vraca nazad(sporo pada kazaljka) sa stanjem motora skoro da nema veze
ako mislis na elektricni indikator ja ga nemam na mtz82 stari tip
E ti si mi ZLATAN , LjUDI OD RODjENjA UCE DECU DA GOVORE , AL GLAVNA JE NAUKA KAD TREBA DA CUTE
Post je spojen: [time]1290403760[/time]
nesto me ze..za mreza

koliko se krecu polovne felne za ruju,prednja i zadnja,i di bi mogao naci?

zadnja od 100-200 e ako je dobra da nije varena i da rupe nisu razlokane pazi na sirinu felne aprednja oko 50e

@ robici

U Čurugu ima trgovaca što rasturaju MTZ traktore i kod njih sew mogu naći dobri delovi, a na poslednjem vašaru u Bačkoj Topoli sam video da imaju i nove delove. Kod njih ćeš sigurno naći povoljno felne, jer sam video da imaju jer i ja tražim ali oveličinu 24 cola, no to još nije u opticaju jer tu dimenziju nosenoviji traktori. Kad pronađem broj poslaću ti na PP.

ma ovi iz čuruga baš i nisu nešto pretjerano jeftini
imaju negdje njihovi brojevi ja sam ih postavio na nečiji zahtjev , čini mi se da su u temi LTZ , nemogu tačno da se sjetim :sta:

U potpunosti se slazem sa Savom. Veoma su skupi, neke delove sam za istu cenu koja je kod njih na vasarima kupio nove, ako neko ima broje telefona jos nekih sto imaju polovne delove za ruse neka postavi ili posalje na PP
:ppozdrav:

robici je napisao(la):
taj problem sam ja imao pre 2 meseca.ajd tako da nazovem glavcina koja ide na osovinu bila je varena nekada i tu je non stop radila na osovini i kajla je stalno ispadala(nije skroz posto ni ne moze)ali stalno se pomerala,i onda sam stavio novu glavcinu i od tad ne popustaju srafovi nit se cuje da kvrcka.ti pogledaj dali su zategnuto ona 4 srafa koje drze glavcinu.ali jedino neznam to sto srafovi koje drze tocak jednu felnu,to je mozda i do platna.ali to kvrckanje to je glavcina 100 posto.
matice nisu popustile ni malo traktor radi 15-16 sati dnevno tako da bi vec otpustile platni nema matice su sa konusom a glavcina nije varena ja sam prvi vlasnik traktor je star 4 god. provericu i ta 4 srafa

nek mi neko posalje broj od tog iz curuga,pa cu videti koliko trazi za felne,ako je preskupo di bi mogao naci jeftiniji?

@ robici
Nisam uspeo naći broj telefona iz Čuruga, inače bi ti ga poslao, pa probaj kontaktirati člana @savoris da ti pošalje ako ima. Felne za MTZ traktore sam viđao i kod trgovaca gvožđem iz Vajske. Imam jedan broj od tih trgovaca pa se raspitaj o cenama kod njih.

062/560-739 Slobodan iz Vajske.
Post je spojen: [time]уторак, 23. новембар 2010. 06:15:08 CST[/time]

ropocevac je napisao(la):
jel ima neko katalog delova,ili neku net sranicu da otvorim da pogledam za rusa 82

e jebiga ::lose:: pa pročitaj malo unazad pre neki dan je član OKRIM postavio manual za MTZ52 , isto ti je to
a ako pročitaš malo po forumu vjerovatno ćeš naći i cijelu temu tehnička dokumentacija
a ako baš i to pročitaš onda ćeš naći da se negdje prominje i ova stranica
http://www.autosoft.ru/online/acat/

:udri:

Ala je to budzevina,ali moze biti i dobar.Stavljena mu je turbina i sire gume,ako menjac moze da podnese to je onda odlicna kupovina za te pare. :cao:

POZDRAV,zanimame posto imam traktor t 40 a u sumadiji sam pa mi treba poteznica za jednoosovinke imali neko neku ideju kako da napravim ili gde da kupim.HVALA U NAPRED :sta:

Nazad
Vrh