MTZ Belarus

:haha:i meni sad treba tepsije pocelo da curi negde na hid.klipu
Post je spojen: [time]1289562640[/time]

Post je spojen: [time]1289587903[/time]

[

Ne provociraj :zli: :zli: ruzno je sto iz nemoci da budes u pravu provociras :zli: :zli: a i robici se bas potrudio da ga opere
[/quot

ma samo sam se šalio svaki treba tepsiju osim moga :haha:
Kolega opominjem Vas da se uozbiljite i ne provocirate druge clanove,a Vase izjave kako je jedino Vas suv traktor argumentujete slikama,u protivnom cu biti prinudjen da Vas sankcionisem.

Imam sad neku raspravu,interesuju me cene modela belorus 952 ravan most i 1025 isto ravan most gledao sam na sajtu agropanonke ali nema cena.hvala

u ovoj temi je neko postavio cenovnike
procesljaj malo na pocetku ove godine, ako se ne varam :ppozdrav:

cuo sam da u agropanonci ima popust od 1000e na sve traktore i da ce poceti davati bezkamatne kredite na 5 god!jedan mehanicar mi pricao,sad dal je istina!

Ako mogu da vas zamolim da mi ovdje, na jednom mjestu, iz ličnih iskustava skupite sve prednosti i slabosti MTZ 82 (sa širokom kabinom). Meni se oni odavno svidjaju, a odnedavno i mom ocu (nakon što je vidio kako jedan vuče neki obrtač zahvata 2x35) a pošto on neće da čita cijelu temu, to bih vas zamolio da pokušamo grupisati sve najbolje i najgore o njemu, te neku prosječnu potrošnju u oranju sa 2x30 ili 2x35 u srednje teškoj i teškoj zemlji kao i drugim radovima. Stvarno bih zahvalan svima koji mi pomognu, pokušavam da sastavim listu traktora koji dolaze u obzir za kupovinu a 82 me totalno zanima.

Svima koji pomognu, hvala unaprijed!!

srdjan7 je napisao(la):
e momci aj da batalimo svadju...menjamo temu na posao-preradjivanje je pocelo!
5mili1.jpg
:ppozdrav:
druze vidim da si sam pravio drzac :D reci mi gde stavljas taj drzac cilindra?

zombie_666 je napisao(la):
Ako mogu da vas zamolim da mi ovdje, na jednom mjestu, iz ličnih iskustava skupite sve prednosti i slabosti MTZ 82 (sa širokom kabinom). Meni se oni odavno svidjaju, a odnedavno i mom ocu (nakon što je vidio kako jedan vuče neki obrtač zahvata 2x35) a pošto on neće da čita cijelu temu, to bih vas zamolio da pokušamo grupisati sve najbolje i najgore o njemu, te neku prosječnu potrošnju u oranju sa 2x30 ili 2x35 u srednje teškoj i teškoj zemlji kao i drugim radovima. Stvarno bih zahvalan svima koji mi pomognu, pokušavam da sastavim listu traktora koji dolaze u obzir za kupovinu a 82 me totalno zanima.

Svima koji pomognu, hvala unaprijed!!
Sa duznim postovanjem ja kad sam kupovao ruse procitao sam sve stranice foruma,koje se ticu rusa nije mi bilo tesko,Ako hoces da kupis traktor koji ce da ti radi kupuj ruju i nezali ja sam prezadovoljan :cao:

Nazad
Vrh