MTZ Belarus

koje su standardne gume na 892 sa grbavim trapom.
Pre dva dana sam gledao 892 kako ore , po njivi ide jako sporo , plug 3x35 pitao sam gazdu sto tako kaze nemoze brze i kaze da vozi 2 sporom ( izgleda da nezna brzine ) ali nosi vece gume od moje 82.1 i sire nije ravan most :sta:

Rale 83 je napisao(la):
Pre dva dana sam gledao 892 kako ore , po njivi ide jako sporo , plug 3x35 pitao sam gazdu sto tako kaze nemoze brze i kaze da vozi 2 sporom ( izgleda da nezna brzine ) ali nosi vece gume od moje 82.1 i sire nije ravan most :sta:

13,6-20 ili 360/70R20 kakve ja imam na svom MTZ-892.

Rale 83 je napisao(la):
Isto ko i na 820 euroluks, napred 13.6-20, nazad 16.9 R 38.

Lala iz Banata je napisao(la):
Rale 83 je napisao(la):

Isto ko i na 820 euroluks, napred 13.6-20, nazad 16.9 R 38.

Lalo ti si pazio na satu kad si skužio da treba dimenzije i zadnjih guma. :D

Onda cika se nesto zbunio sa njim, ili ima neku neispravnost, ja u slicnoj zemlji idem 4-5 u kombinujem sa zecovima i 6 .
Posto je na 82.1 na menjacu 2 medju brzohodnim verovatno je deda koristio 3 stepen brenosa 892 ima isti menjac kao 82.1 samo je rucka sa strane.
Ja sam sumnjao da mi se zbog dimenzija guma nesto poremetilo al po vasem i njegove su orginalne dimenzije

Rale 83 je napisao(la):
Onda cika se nesto zbunio sa njim, ili ima neku neispravnost, ja u slicnoj zemlji idem 4-5 u kombinujem sa zecovima i 6 .
Posto je na 82.1 na menjacu 2 medju brzohodnim verovatno je deda koristio 3 stepen brenosa 892 ima isti menjac kao 82.1 samo je rucka sa strane.
Ja sam sumnjao da mi se zbog dimenzija guma nesto poremetilo al po vasem i njegove su orginalne dimenzije

Ne zaboravi da nije isti reduktor na 82.1 i na 892.

dali je nekome 82.1 slomio radilicu nakon 416 rs i godinom i po starosti ili zna nekoga da mu se to desilo? ako slucajno negde ima vec pisano o ovome ispravite me,ja nisam pronasao.

sad ce blok morati na trnovanje.obrati paznju gde to radis imas samo par masinskih radionica koje to mogu dobro da urade i da daju garanciju .

Slomljena radilica, curenje ulja, izlomljeni klipovi... sve je to redovna oprema na rusu i nije potrebno dodatno platiti,dobija se gratis. Ziveo Rusic i njegovi tvorci ::svaka cast::

Nazad
Vrh