MTZ Belarus

drugari zar vi ne znate da citate :cao: lepo sam napisao da sam dve pumpe zameno i isto radi.znaci stavio novu,i ne valja,pa kupio jos jednu pa opet isto radi.ne moguce da od dve pumpe ni jedna ne valja.sutra pre podne zavrsavam,pa cu vam reci kako radi servo(hidrolicni volan) :cool:

stavio sam servo,radi kao sat,malim prstom se okrece volan.samo sto treba navici,posto treba vise krugova okrenuti volan do pun ajnslaga nego do sad,ali vazno je da ide jako lako.neko mi rekao ovde da nece ni sa servom raditi onako kako bi trebalo,e pa druze jako gresis ::lose::
Post je spojen: [time]1287938832[/time]

sada ces morati u teretanu,pokvario si spravu za nabijanje misica i razgibavanje. :haha: malo sale inace svaka cast ,uradio si pravu stvar.

stavio sam orginal klip,ali nema veze sto ima previse krugova,kad se naviknem bice ok.sutra cu slikati,pa cu okaciti koju fotku.jedino imao sam problema sa onom plocom koja ide od dole natrap,sa onim tri rupama,pa se tu kaci cilindar.kod mene trap od dole okrugla,nije kao kod novijih ravan trap od dole.pa sam pravio poseban nosac i ojacao fest taj nosac,pa tu stavio klip.sve me kostalo oko 350 E

da ali moj drugar imao classa upalio se kompijuter 3 aparata s9 nisu ga ugasila na kraju su ga ugasili vatrogasci. isto plastican a u firmi rusi su se palili onako masni samo bluzu preko i dotera ga do radionice odradi se instalacija i on je do kraja dana na njivi,a od classa nista totalna steta sreca bio na lizingu pa mora osiguranje.

Nazad
Vrh