MTZ Belarus

Stigla prinova u komsiluku! Prvi utisci su vise nego zadovoljavajuci!

29594ht.jpg

wqprvo.jpg

Ovaj ima jaču hidrauliku od 820-ke :sta:.
Izgleda da ima,ali dzaba mu to,ne verujem da moze da dize vise od 82-ke ,tj obicna 82-ka sa tim jednim klipom izmedju rezervoara goriva moze da dize teret da mu se prednji kraj podigne u vis.Moje misljenje je da nema potrebe za ta dva spoljna klipa hidraulike,sem ako nije jaci traktor ,105-ica ,ili onaj od 120+ks.

Drugar ima problem sa svojim MTZ 892. Kad je sklapao krila na setvospremaču (znači koristio je ručicu za spoljnu hidrauliku - pored volana), zapenjeno ulje je izbilo na odušak rezervoara hidrauličkog ulja i pumpa je počela da zuji. Ulje je bilo skroz zapenjeno, svetlo žute boje. Pregledao je filter hidraulike i on je ok, (ali kad ga je već izvadio stavio je nov). Da li je neko imao sličan kvar, i da li imate predstavu šta bi tu moglo da bude?

upload img

screenshot tool

Pa ima previše ulja u rezervaru na staklu pokazuje da je prepun

- - - - - - - - - -

A pjene ulja koja su lošije kvalitete

Ne verujem da je to uzrok.I na Rakovici imam ulje na sredini meraca i kad zapeni ono se poveca pa,skoro duplo.

Ja nikad nisam probao,ali zar rucica do volana nije za neki od prednjix prikljucaka za hidrauliku(sa leve ili desne strane motora) ?.ili je to svejedno.Ja kad god koristim zadnji prikljucak,bilo da je prikacena prikolica,tanjiraca,itd ,uvek koristim rucicu do vrata.

Nazad
Vrh