milanbelarus920
Član
A sta fali sto stoji uspravno,kakva je razlika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puno losije gori kada stoji uspravno,prosto receno plamen se krije u grejac.Ako znas kako se proba grejac izvadi iz traktora pa probaj videces o cemu pricam.Original Ruski su kratkog veka to stoji ali puno bolje rade posao od ove prepravke.A sta fali sto stoji uspravno,kakva je razlika?
Izgleda da ima,ali dzaba mu to,ne verujem da moze da dize vise od 82-ke ,tj obicna 82-ka sa tim jednim klipom izmedju rezervoara goriva moze da dize teret da mu se prednji kraj podigne u vis.Moje misljenje je da nema potrebe za ta dva spoljna klipa hidraulike,sem ako nije jaci traktor ,105-ica ,ili onaj od 120+ks.Ovaj ima jaču hidrauliku od 820-ke .
Ja mislim da je kod rakovice problem u hidraulicnoj pumpi,tj odredjenom semeringu.Pisalo se o tome u temi o Rakovica.Mozda je i ovde slican problem ali,verujem da ima upucenijih od mene koji ce bolje objasniti.PA to je problem u ulju nesme da peni...