kanda rus neće da dozvoli da se može nesmetano ulaziti na desna vrata. Mora nešto da zabode, čisto da bar oteža.
To je pozarni izlaz. Samo treba voditi racuna da se pri iskakanju ne zakaci poluga rucne kocnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kanda rus neće da dozvoli da se može nesmetano ulaziti na desna vrata. Mora nešto da zabode, čisto da bar oteža.
Srafici,crvici za podesavanje zabica kvacila mtz 82...šta ti je to kolega
Vidi te ovo vrlo zanimljivo,jel neko mozda sa foruma ugradjivao i ako jeste koje su prednosti :
https://www.youtube.com/watch?v=OIBu08mw8Xc
Srafici,crvici za podesavanje zabica kvacila mtz 82...
Ovo je deo koji naleze na korpu...zato sto je iz 89-te,zato i nije menjano...i ovde su vraceni stari,kaljeni...Sta ti radis s tim sarafima covece......jel ti njih okrenes naopacke,kod mene na traktoru iz 89 to nikad nije promenjeno,tu zabijes srafciger podesis visinu zabice zakontras maticu i dovidjenja.....
osteceni deo sa slike je deo koji upire u korpu,a deo sa prorezom za srafciger je na drugoj strani(ne vidi se,to je u redu) da li je sada jasnije?To nije deo koji naleze na korpu,deo koji je za srafciger se vrti u vazduhu a vazduh nemoze da osteti......
Na oko nisu neke razlike ja sam imo umz od nekih65ks mogu ti reći dosta loš traktor motor ko motor identičan ko na 82, samo sa sitnim izmenama a menjač loš katastrofa sve u svemu ako mozeš zaobidi to u što širem krugu i mnogo delova baš nepašu sa mtz tako ako ih naručuješ su dosta skupljiZanima me koja je razlika izmedju MTZ I UMZ
Ima li da je neko nasao da kupi i da je montirao na 82 -jku onaj komlet sa turbinom?
osteceni deo sa slike je deo koji upire u korpu,a deo sa prorezom za srafciger je na drugoj strani(ne vidi se,to je u redu) da li je sada jasnije?