Upravo tako.Malo si išao u transport po asfaltu.Nisam to primetio kod mene na gumama,mada ja nemam mnogo sati u transportu pa je možda to razlog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako.Malo si išao u transport po asfaltu.Nisam to primetio kod mene na gumama,mada ja nemam mnogo sati u transportu pa je možda to razlog
Da li neko zna kako se povezuje Ruski električni sat za temperaturu (pojedinačni) ?
Pa ne piše ništa ....
Sutra ću da pogledam baš.... hvala!
dok sam bio otsutan radnik (traktorista) je hteo biti vredan,zato ce sutra razradjivati srafoveStvar je u tome da se ne okrece kardan tvoj se sad okrece
Macar iz utrine mi poslao brzom postom ,taj kraci kardan sa adapterom kosta 6000rsd dovoljno je samo njega montirati,samo ne kao sto je kod mene nego adapter napred ako treba tel. br saljem na ppKristal gde si uzeo taj adapter i da li je dovoljan montirati samo jedan?
Pa ne piše ništa ....
Hvala Danger, ali na satu ne piše ništa, skopčao sam ga, trebalo bi da radi, kad se zagreje videćemo, pokazuje 40 stepeni.