Zrenjaninac
Član
Tako je Branko 100% si upravu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

MONTOYA je napisao(la):Zašto bih šaltao bez kvačila![]()

Potpisujem!!!danger je napisao(la):@robici
neznam druze zasto si se primio al ovog puta nisi ti u pravu,dzaba ti 20 godina teranja rusa kad izgleda da neznas da saltas,jesi ti terao 20 godina ili si se vozio u rusu 20 godina,ja teram rusa nesto vise od tebe i ako ti nije jasno dodji na obuku slobodno da se uveris,kostace te samo put a obuka gratis za neverne Tome,neznam sta tu nije jasno da iz 8 u 9 ide bez kvacila i veruj mi udje bez krrr i to lakse nego na autu bilo kojem samo ako znas i imas sluha kad da gurnes rucku u 9 a izvuces iz 8,vidis da mnogi znaju za to
@montoya
ko kaze da kvacilo netreba,ima ruja vazda brzina,pricamo o 6 7 8 9 da KO zna da salta da moze bolje da se odradi bez kvacila nego sa kvacilom i duplim kvacilom o medjugasom

moze u svima, samo treba mu naci zicu...branko je napisao(la):Ako se usklade obrtaji i bez kvačila ide šaltanje ko u puter, ali ne u svim brzinama.
,jeftinije stiskati kuplung

hehehe... sad me podseti na mog caleta. vecinu ja teram rusa, pripremu i transpotr, a u oranju teramo u smenama. kad se negde zajedno vozimo, desi mu se da priupita e a u kojoj sam ja sad? ili nekad kaze a gde sad da ga saltam?zrine892 je napisao(la):a bude svakako kod mene...bude malo bez krrr a bude i sa krrrrrr...svakako...cujte da nema krrrrr nebi se menjac zalaufao kako treba..to me najmanje brine kako cu saltati..nekada sa kvacilom a nekad ne..sve zavisi sta radim..bitno da je znam ubosti di treba
![]()
. A ni nevozi ga retko samo u prevozu, a oranje, spremanje, tanjiranje to sve ja sam radim. Ali zato on obozava imt565.

,citao sam-ali najgore je sto je sve to apsolutna istina...znam iz iskustva sta je taj turcun95,terao ga ja malo,i za te pare ne opravdava NISTA!za 1025 sam dao 25000e,a mogao sam dati jos 2-3000e za casea,ali nene
-ne treba meni to u hangaru,100 puta meni miliji taj"neudobni rus"pogoto po dzepu!ZIVELI RUSI!I DA,NARAVNO,ZIVELI MI VI SVI,DA BUDETE ZDRAVI I DA RADIMO I ZARADJUJEMO JOS DUUUUUGO