Zrenjaninac
Član
Tako je Branko 100% si upravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):Zašto bih šaltao bez kvačila
Potpisujem!!!danger je napisao(la):@robici
neznam druze zasto si se primio al ovog puta nisi ti u pravu,dzaba ti 20 godina teranja rusa kad izgleda da neznas da saltas,jesi ti terao 20 godina ili si se vozio u rusu 20 godina,ja teram rusa nesto vise od tebe i ako ti nije jasno dodji na obuku slobodno da se uveris,kostace te samo put a obuka gratis za neverne Tome,neznam sta tu nije jasno da iz 8 u 9 ide bez kvacila i veruj mi udje bez krrr i to lakse nego na autu bilo kojem samo ako znas i imas sluha kad da gurnes rucku u 9 a izvuces iz 8,vidis da mnogi znaju za to
@montoya
ko kaze da kvacilo netreba,ima ruja vazda brzina,pricamo o 6 7 8 9 da KO zna da salta da moze bolje da se odradi bez kvacila nego sa kvacilom i duplim kvacilom o medjugasom
moze u svima, samo treba mu naci zicu...branko je napisao(la):Ako se usklade obrtaji i bez kvačila ide šaltanje ko u puter, ali ne u svim brzinama.
hehehe... sad me podseti na mog caleta. vecinu ja teram rusa, pripremu i transpotr, a u oranju teramo u smenama. kad se negde zajedno vozimo, desi mu se da priupita e a u kojoj sam ja sad? ili nekad kaze a gde sad da ga saltam?zrine892 je napisao(la):a bude svakako kod mene...bude malo bez krrr a bude i sa krrrrrr...svakako...cujte da nema krrrrr nebi se menjac zalaufao kako treba ..to me najmanje brine kako cu saltati..nekada sa kvacilom a nekad ne..sve zavisi sta radim..bitno da je znam ubosti di treba