Lala iz Banata
Član
Trebali su da mu selektor opsega urade sa jednostavnijim rasporedom, ovako dok pod teretom prebacis iz 3. u 4. on izgubi zalet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100% tacnoLala iz Banata je napisao(la):Trebali su da mu selektor opsega urade sa jednostavnijim rasporedom, ovako dok pod teretom prebacis iz 3. u 4. on izgubi zalet.
e do qrca,ako ti traktor iz 2004 tako treba da saltas...pa tako ja torpeda iz '80 i koje saltam...Lala iz Banata je napisao(la):Ja na 820 saltam reduktor bez krrrr. Iz viseg opsega u nizi sa duplim kvacilom i medjugasom, a iz nizeg u visi samo sa duplim kvacilom i nikad nema krrrrrrr.Ko vruc noz kroz puter.
Takodje, odlican menjac, brzina koliko ti dusa zeli, samosto od prvog dana curka. ja sam mislio da nesto tu nevalj, ali kod mene u selu je u od septembra do sad kupljeno 6 novih rusa i svi curkaju na menjacu. A jbg ruja je to. Kolko para tolko muzike..Lala iz Banata je napisao(la):Ja na 820 saltam reduktor bez krrrr. Iz viseg opsega u nizi sa duplim kvacilom i medjugasom, a iz nizeg u visi samo sa duplim kvacilom i nikad nema krrrrrrr.Ko vruc noz kroz puter.