Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je ta crna bas crna ili je to tamno braon.Malo zimske idile.
Svaki novi je fabricki tamno braon.za onog koga ne zanima ili ko je corav to je crno.preprodavci pri sminkanju prekrece u crno u 99% slucajeva.Gledao sam juce novu 82-ku. Sve je tamno braon, ali bas tamno braon. Na prvi pogled se cini da je crna ali kad se malo bolje zagledas vidis da je tamno braon.
.Kupio sam muziku za mog Rusa, dali moze neko da mi pomogne i kaze mi odakle da izvedem napon, dali moze sa kljuca?
Kupio sam muziku za mog Rusa, dali moze neko da mi pomogne i kaze mi odakle da izvedem napon, dali moze sa kljuca?
.
Imas zicu sa desne strane gde su ti prekidaci za farove,ventilator,otvori tu unutra imas jednu zicu mislim da je narandzasta odatle uzimas struju,mislim da je povezana sa osiguracem.
Ja imam dva napred i cuje se i vise nego dobro,neznam koliko su jaki zvucnici alu po prilicno u kombinaciji sa Pionir plejerom..
Meni bi u Store 402 KAD orem 3 spora odgovarali oni iz Arene kad je udaro SMAK neko vece..
Spasoje legendoMeni bi u Store 402 KAD orem 3 spora odgovarali oni iz Arene kad je udaro SMAK neko vece..
Kupio sam muziku za mog Rusa, dali moze neko da mi pomogne i kaze mi odakle da izvedem napon, dali moze sa kljuca?