MTZ Belarus

Solidan rus..:bravo: I ja jedva cekam sezonu nemogu vise da sedim i da se dosadjujem..::lose::

fotografija0069s.jpg
Malo zimske idile.

Imam problem sa rusom 1025 euro-lux, otisla mi je prednja vuca, proveravao sam sve do elektoventila funkionise, postoji li neki deo na prednjoj sto cesce odlazi gde bih trebao prvo pogledati, ili imate li neki savet sta mi je ciniti da ubijem malo ove dosadne zimske dane.

Gledao sam juce novu 82-ku. Sve je tamno braon, ali bas tamno braon. Na prvi pogled se cini da je crna ali kad se malo bolje zagledas vidis da je tamno braon.

Gledao sam juce novu 82-ku. Sve je tamno braon, ali bas tamno braon. Na prvi pogled se cini da je crna ali kad se malo bolje zagledas vidis da je tamno braon.
Svaki novi je fabricki tamno braon.za onog koga ne zanima ili ko je corav to je crno.preprodavci pri sminkanju prekrece u crno u 99% slucajeva.

Kupio sam muziku za mog Rusa, dali moze neko da mi pomogne i kaze mi odakle da izvedem napon, dali moze sa kljuca?

a sta pise na toj muzici12v ili 220v,ako je 220v onda uzmi napon sa dalekovoda...................:osmeh:

malo sale...uzmi gde ti stima,radio nevuce mnogo,imas gore u krovu vise+ koji ide na prekidace pa se snadji,nemoras vuci drugi sa brave....(e sad vidih da je bilo i brzih revolverasa na odgovoru)

- - - - - - - - - -

boja je tamno braon definitivno

Poslednja izmena:
.
Imas zicu sa desne strane gde su ti prekidaci za farove,ventilator,otvori tu unutra imas jednu zicu mislim da je narandzasta odatle uzimas struju,mislim da je povezana sa osiguracem.

Hvala na pomoci, kad povezem javljam kako radi. Dali moze neko da mi kaze kako se cuje u kabini i koje snage zvucnici zadovoljavaju? i koliko kom, dali je dovoljno dva ili treba cetri?

Ja imam dva napred i cuje se i vise nego dobro,neznam koliko su jaki zvucnici alu po prilicno u kombinaciji sa Pionir plejerom..

Meni bi u Store 402 KAD orem 3 spora odgovarali oni iz Arene kad je udaro SMAK neko vece..:haha:

Ja imam dva napred i cuje se i vise nego dobro,neznam koliko su jaki zvucnici alu po prilicno u kombinaciji sa Pionir plejerom..

moji su po 35w obim 13cm toliki su otvori za njih u kabini, marka i zvucnika i plejra je Pioneer.

- - - - - - - - - -

Meni bi u Store 402 KAD orem 3 spora odgovarali oni iz Arene kad je udaro SMAK neko vece..:haha:

mozda ce i meni ti iz arene tek da zavrse posao:osmeh:

Ако може нека слика када ставиш радио и ја имам и радио и звучнике додуше мало старије и никако да ставим.

Nazad
Vrh