Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta fali njegovim standardnim gumama.Moze da ore sa 13,5 bez ikakvih problema,ali ako menjas obe zameni,nemoj da ti budu razlicitih dimenzija gume.13.5-38. Da li sme da se ore sa tim gumama da nezeznem nesto traktor 820 ? njegova fabricka je 15.5-38...
A sta fali njegovim standardnim gumama.Moze da ore sa 13,5 bez ikakvih problema,ali ako menjas obe zameni,nemoj da ti budu razlicitih dimenzija gume.
To si sigurno bio kod Marijaša....juce bio da gledam neke traktore i svartio sam kod nekog lika u Beceju ima covek najmanje 15 kom 820,al svakom nesto fali......tako da i nema neku moju preporuku....a cena mu nije paprena al je jaka....
Marijas nije vise u Beceju prodao je tu kucu na Petrovoselskom putu ti traktori su vlasnistvo jednog servisera BelarusevaTo si sigurno bio kod Marijaša....
Bogami moze da ti zezne sa 13,6x38 mogu samo najvece 8,3x20 evo jednog broja tu se raspitaj u vezi cena i nacinu slanja 024 851-178nisam dirao prednje gume one su standardne. Da li moze da se zezne prednji defercijal prilukom ukljucivanja prednje vuce sa 13.5-38. Jel mozete da mi nabavite broj od nekog prodavca guma da se raspitam kako moze da mi posalje nekako ako je to moguce preko poste ili citijem? Koiliko kostaju Belisa a koliko veltura kako se vec pisu?
Pitanje za Baneta Kosovara gde si nasao na Kosovu gume 13,5- 38. Hvala.
Marijas nije vise u Beceju prodao je tu kucu na Petrovoselskom putu ti traktori su vlasnistvo jednog servisera Belaruseva
---------- Poruka napisana u 06:45 ---------- Prethodna poruka je at 06:35 ----------
Bogami moze da ti zezne sa 13,6x38 mogu samo najvece 8,3x20 evo jednog broja tu se raspitaj u vezi cena i nacinu slanja 024 851-178