MTZ Belarus

23ii8hd.jpg
evo slika radialnih guma sa malim zakašnjenjem

---------- Poruka napisana u 13:59 ---------- Prethodna poruka je at 13:57 ----------

21d4fix.jpg

Ако може неко да ми објасни
156cuox.jpg

Ова назубљена матица односно регулациона славина (у већем кругу) дали треба да је заврнута или одврнута кад је преклопник (у мањем кругу) у неутралном положају на средини.?! У упутству за експлатацију не пише ништа за тај положај.

nikt

Ta "nazubljena matica" služi za podešavanje (tj. protok ulja) brzine spuštanja nekog oruđa koje nosiš na hidrauliku.

rus-farba2.jpg
[/IMG]M alo je otvorenija boja a nije tako delovala ,u kutiji ali bitno je da je limarija zasticena,masinu nisam hteo da farbam. >>>Kao nov :bravo:...jos auspuh ofarbati steta ovako da rdja :) a i neka nelepnica da se zna koja je zver u pitanju :D

Nemoj to da radis,ovde u Vojvodini imas gde hoces te gume pa vidi da li moze citijem da se salju ako ne neki kombi ili kamioncic.Znam da je put dosta skup ali nije ti resenje one male da stavljas.

Ja imam stavljene one uze gume 13,6x38 zbog lakseg prolaza u repi i soji nema problema ni u oranju stim da i napred nisu vece od 8,3 x20 ako se ukopcava prednja vuca.Dosta su jeftinije od petnajske mene su izasle prednje fraj tolika je bila razlika uceni:ppozdrav:

nisam dirao prednje gume one su standardne. Da li moze da se zezne prednji defercijal prilukom ukljucivanja prednje vuce sa 13.5-38. Jel mozete da mi nabavite broj od nekog prodavca guma da se raspitam kako moze da mi posalje nekako ako je to moguce preko poste ili citijem? Koiliko kostaju Belisa a koliko veltura kako se vec pisu?

juce bio da gledam neke traktore i svartio sam kod nekog lika u Beceju ima covek najmanje 15 kom 820,al svakom nesto fali......tako da i nema neku moju preporuku....a cena mu nije paprena al je jaka....

41ykVTpKIQL._SL500_AA300_.jpg

Momci ima li gde kod nas ovo da se uzme za zastitu prikljucaka!?
I posto su inace prikljucci i gde nabavljate?
Hvala
poz

To si sigurno bio kod Marijaša....
Marijas nije vise u Beceju prodao je tu kucu na Petrovoselskom putu ti traktori su vlasnistvo jednog servisera Belaruseva:bravo:

---------- Poruka napisana u 06:45 ---------- Prethodna poruka je at 06:35 ----------

nisam dirao prednje gume one su standardne. Da li moze da se zezne prednji defercijal prilukom ukljucivanja prednje vuce sa 13.5-38. Jel mozete da mi nabavite broj od nekog prodavca guma da se raspitam kako moze da mi posalje nekako ako je to moguce preko poste ili citijem? Koiliko kostaju Belisa a koliko veltura kako se vec pisu?
Bogami moze da ti zezne sa 13,6x38 mogu samo najvece 8,3x20 evo jednog broja tu se raspitaj u vezi cena i nacinu slanja 024 851-178:ppozdrav:

evo mog rusa i kvernelanda
5d12te.jpg

---------- Poruka napisana u 09:22 ---------- Prethodna poruka je at 09:21 ----------

nva6ax.jpg

---------- Poruka napisana u 09:24 ---------- Prethodna poruka je at 09:22 ----------

24wx5af.jpg

---------- Poruka napisana u 09:27 ---------- Prethodna poruka je at 09:24 ----------

20k2ef9.jpg

Drugari treba mi pomoć, kum je kupio na sajmu 1021 ima 30 radnih sati i desilo se sledeće: probali smo pre neki dan da tanjiramo i na jednom mestu je bila potrebna blokada, nakon toga blokadu više nemožemo da isključimo. Imate li neku ideju kako da to isključimo, na prekidač nereaguje..

Pitanje za Baneta Kosovara gde si nasao na Kosovu gume 13,5- 38. Hvala.

U Urosevcu... Da li mozes da se prestavis?

---------- Poruka napisana u 12:08 ---------- Prethodna poruka je at 12:02 ----------

Marijas nije vise u Beceju prodao je tu kucu na Petrovoselskom putu ti traktori su vlasnistvo jednog servisera Belaruseva:bravo:

---------- Poruka napisana u 06:45 ---------- Prethodna poruka je at 06:35 ----------

Bogami moze da ti zezne sa 13,6x38 mogu samo najvece 8,3x20 evo jednog broja tu se raspitaj u vezi cena i nacinu slanja 024 851-178:ppozdrav:

moje su 11.2-20. Hvala na broju telefona..

Ne treba posebno predstavljane jutros si prosao pored moje kuce bio si da probas trobrazni plug u dvoristu mi je crveni Belarus.Koliko kostaju 13,5-38?

Nazad
Vrh