Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na odgovorima, ali vec ranije sam je tako iskljucivao u hodu pa malo gore malo dole ali sada je ladno zakocila kao zavarena! na znam da li postoji mogucnost da je nesto drugo u onom kucistu gde ulazi polugica...da se tamo mozda zaglavilo nesto, traktoristi sa ekonomije mi kazu da se njima to desavalo i da su oni sve resavali sa kuckanjem cekica po toj polugici...Sva sreca pa su poslovi gotovi...
a kojim cekicem treba kuckati.........[/QU
šta čekićem treba to zavariti
jutros -12 sve smrzlo ali istočna sila pali na okret alnasera od prve bez grijača .od kad sam ga kupio divim se tome kako pali
Drugar prati polugu od ukljucivanju prednje vuce ispod kabine i naprskaj sa wd40 ili naftom neces imati problema netrebati cekic od 2kg ostavi nekom drugim!!
Ima. Sto kaze Dragan Brestovac prati polugu ali u tvom slucaju od rucne i videces jednu cauru sto treba da podmazes. Nalazi se kod zadnjeg desnog tocka i isti baca vodu i blato na cauru i zato je zapekla. Paralelno sa podmazivanjem podizi i spustaj rucnu i trebalo bi da se razradi. Jos bolja varijanta bi bila kad bi sve rastavio i ugradio mazalicu da ti se to vise ne desi. Ja sam to uradio na jednom rusu ali nemam sliku....Imam Mtz 892. i sad nakon 1400rs konstanton pocinje da mi igra rucica rucne kocnice u voznji i da onako nesnosno lupka u vonji..ima li nacina da se to resi ?
kako mislis ne mozes da spustis rucnu do kraja?nece do granicnika ili?drug mi rece da je izgubio kocnice na 1021,kaze zapalile se skroz,oidjedanput zasmrdele i sad propada kocnica a ne koci.I ja imam isti problem i ne mogu rucnu da spustim do kraja na 1025