leka
Član
Ne znam videcemo,meni utorak- sredu stize 1025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo nek je to sve u garancijinikola94 je napisao(la):ja znam 3 coveka iz botosa koji su uzeli 1025 i svakom se nesto zeznulo jednom crklo kvocilo jednim prednja vuca.....i tako![]()
![]()
Da se javim sa tačnim informacijama koje sigurno sve vas interesuje a one su sledeće, nije se raspao traktor ali da problema ima ima ih i to na sve strane a iza nas poljoprivrednika nema ko da stoji jer smo mi uglavnom uvek krivi za nezgode tj. neispravnosti koje se dešavaju na našim traktorima i da se nemamo kome obratiti u vezi takvih stvari tj. da nikakve zaštite kao potrošači nemamo te da su dokazivanja čija je greška rešavana uglavnom na našu štetu po našem džepu iz kog je potrebno ponekad i dostaKishRobert je napisao(la):poljoprivredna,ide na prvoj,ujutro,nedeljom,subotom je repriza.zorancile je napisao(la):U kojoj emisiji?
uglavnom,coveku se bukvalno raspao traktor na nekih 300rs....al' bolje bi bilo da se on javi i to sve posvedoci.
ako sam dobro video,radi se o mtz 892.
na ugovoru pise da ne mozes dobiti jos jednu subvenciju !!!! jer ovo drzava vec subvencionise kamatu(a da bi kupio onako traktor moras uzeti srediti sve papire cekati subvenciju uzeti kredit skup i pitanje oces usped dobiti i stice ti traktor u septembru a ovako ga imas za manje od 3 nedelje i nemas nikakvih optrerecenja na zemlju itd.)diklofen je napisao(la):Moje pitanje nije bilo sa namerom da zaratim sa celim forumom već da se informišem.
Sve u svemu ne bi bilo loše da ostanu uslovi na 5 godine bez kamate i posle Nove Godine.Pa ko može da uzme lepo novog ruju i čeka konkurs za povraćaj.Pa ako dobije -dobije.
igordulic je napisao(la):na ugovoru pise da ne mozes dobiti jos jednu subvenciju !!!! jer ovo drzava vec subvencionise kamatu(a da bi kupio onako traktor moras uzeti srediti sve papire cekati subvenciju uzeti kredit skup i pitanje oces usped dobiti i stice ti traktor u septembru a ovako ga imas za manje od 3 nedelje i nemas nikakvih optrerecenja na zemlju itd.)diklofen je napisao(la):Moje pitanje nije bilo sa namerom da zaratim sa celim forumom već da se informišem.
Sve u svemu ne bi bilo loše da ostanu uslovi na 5 godine bez kamate i posle Nove Godine.Pa ko može da uzme lepo novog ruju i čeka konkurs za povraćaj.Pa ako dobije -dobije.
panonstib je napisao(la):Gospodine @savoris,
sada mi je jasno zašto ne koristite vrata, da bi voda lakše izlazila i ulazila u kabinu i da bi mogli da slikate put.
Kasno palim, ali bitno je da upalim!![]()