nikola indjija
Član
Pre neki dan kada sam kupovao diferencijal za mtz820 u agropanonci kaze mi onaj prodavac da nezna koliko su puno prodali diferencijala za 1221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko je koštaonikola indjija je napisao(la):Pre neki dan kada sam kupovao diferencijal za mtz820 u agropanonci kaze mi onaj prodavac da nezna koliko su puno prodali diferencijala za 1221
23000 komplet sa jednim lezajemMONTOYA je napisao(la):koliko je koštaonikola indjija je napisao(la):Pre neki dan kada sam kupovao diferencijal za mtz820 u agropanonci kaze mi onaj prodavac da nezna koliko su puno prodali diferencijala za 1221
U polju je trosio od 11 do 15 litara, a u ritu od 18 do 25 litara po lancu.ZRENJANINAC je napisao(la):mikulaš je napisao(la):Itereseju me dali neko ima 1221/3 i kakva su iskustva sa nim, kako se pokazao ?
imaš par slika u temi "šta ste radili danas"
Post je spojen: [time]1292855399[/time]_________________________________________________
@ Lalo iz Banata @ Koliko ti trošio 1221 goriva po ha ili lancu ali iskreno?
Ne vredi. Dati 4000 eura vise za 3 KS i 10 Nm obrtnog momenta je po meni suludo. Zvuk motora je identican i kod 1221.2 i 1221.3, jako, jako dobar, ko da nije Rus . I ja sam imao nedoumicu izmedju .2 i .3 i tek u Agripanonci sam prelomio i uzeo .2. 1221.2 je manji potrosac od 1221.3, u startu je jeftiniji za 4000 eura, ima metalnu haubu i blatobrane( .3 ima zadnje blatobrane od plastike koja je slabija neg na kuhinjskim vanglama)...mikulaš je napisao(la):Jel vredi 4000 hiljade više od standardnok 1221ZRENJANINAC je napisao(la):upravo danas sam išao da ga vidim kod člana Vlade Popov.Upalili smo ga ima opasan zvuk motora i kaže da je jako jak orao je par dana sa njim.
Zaboravio sam napisati da samo on radi 50-ak kj zemlje i to u pauzi dok stric nije na poslu,nije kao kod nekih "gazda" besna masina a jos nisu poorali.savoris je napisao(la):veliki je to radnik , mora on da zaradi i za sebe i za gazdu
North ARMY je napisao(la):Zaboravio sam napisati da samo on radi 50-ak kj zemlje i to u pauzi dok stric nije na poslu,nije kao kod nekih "gazda" besna masina a jos nisu poorali.savoris je napisao(la):veliki je to radnik , mora on da zaradi i za sebe i za gazdu