Zrenjaninac
Član
sa vrhom auspuha a rotacija je u toj ravni sa auspuhom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):nije tačnozombie_666 je napisao(la):djoker je napisao(la):promenio pre berbe zadnje 15.5 obe 50.000 dinara voltyreMONTOYA je napisao(la):jel menjao neko skoro gume na 82-ci,interesuje me cena
Gdje nadje takojeftino, kod nas u BiH jedna neka ruska kosta 700KM (350 eura)?
13.6 490km
15.5 570km
![]()
u fergusonu na zelenoj pijacidorel je napisao(la):djoker je napisao(la):U Pancevu mada sad mislim da su poskupele neznam cene trenutno
Kod koga u Pancevu![]()
ja sam u martu mjesecu ove godine kupovao gume 15.5 x 38 i dobijo sam ih po 590 km.komad.savoris je napisao(la):nije tačnozombie_666 je napisao(la):djoker je napisao(la):promenio pre berbe zadnje 15.5 obe 50.000 dinara voltyreMONTOYA je napisao(la):jel menjao neko skoro gume na 82-ci,interesuje me cena
Gdje nadje takojeftino, kod nas u BiH jedna neka ruska kosta 700KM (350 eura)?
13.6 490km
15.5 570km
![]()
zombie_666 je napisao(la):A koliko koštaju one prednje za ruju? One su 11.2-20" čini mi se?U BN hoće 240-250KM, koliko sam ja vidio![]()
samo cijenu KM:2=evro 1 evro = 2kmmica967 je napisao(la):Gospodo iz R.Srpske bilo bi nam mnogo lakse da pratimo cene kod vas kada bi ih iznosili u evrima![]()
mikulaš je napisao(la):Itereseju me dali neko ima 1221/3 i kakva su iskustva sa nim, kako se pokazao ?
Jel vredi 4000 hiljade više od standardnok 1221ZRENJANINAC je napisao(la):upravo danas sam išao da ga vidim kod člana Vlade Popov.Upalili smo ga ima opasan zvuk motora i kaže da je jako jak orao je par dana sa njim.