Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
takva zemlja se kod nas zove,vrebalova zemlja.petarHR je napisao(la):Au dečki, svaka čast, ja imam samo 2 jutra teške i tu orem 5 spora 2x12 s U 360 i non stop špera, ovo sve ostalo 2-gom. Svaki put mi je muka kad idem tamo orat, baš kako je netko napisao vuče te u rikverc, zemlja se doslovno otkida, pliće od 20 nemožeš (a i nije oranje) jer plug iskoči a dublje od 25 nemože vuć. Jednom mi došao djed pomoć to tanjurat, napravio 2 kruga s 539 i 20d tanjuračama i otišao kući. 3 sporom ispada s sica
Potrošnju na takvoj zemlji nisam nikad mjerio ni neću, samo bi se živcirao... Za takvu zemlju imaš samo par dana u godini da ju obradiš i to je to, poslje neide ni za živu glavu, samo nešto pokida..
A ove sve ostale zemlje su po brdima, ali lakše, pa ide i uz brdo drugom bez problema..
mityoo je napisao(la):Kod nas se za takvu zemlju kaze da je prepodne rano a poslepodne kasno da radis!
Bratte nov je mozda je 1 put bio upaljen pa stojao na lageru ..oce to tako kad stoji masinakombajner je napisao(la):danger znam ja kako vergla traktor sa gorivom a kako bez vidi se da mu nesto nije uredu baca dim duva na auspuh vergla okrece samo da upali ali nesto mu neda taman kada da krene nesto ga zagusi sta mu radi ipak je to rus i ja da imam rusa isto bih rekao z njega jer odprilike znam kakav je ima on kvarova!!vi radite kako vam je volja