Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti nas lozis . Za MF 1114 je komplet kvacila 200e a za DF rx120 2200 a za rusa nek bude 220.telnett je napisao(la):Ne rekoh da je zapadni polovnjak obavezno bolji , obrazlozih paorovu konstataciju .
tako je laloLala iz Banata je napisao(la):Ljudi sve je to od slucaja do slucaja i od gazde do gazde. Ja imam 820 i 1221 i oba rade savrseno. 820 ima 4 god. i 2000 sati i nikad, ponavljam, NIKAD nista nije cackano. Redovno menjano ulje, cisceni i menjani filteri i teraj. Ovaj veliki je kupljen ove godine, uzorao je za sad preko 100 kj, ima 300 sati, za sad sve OK. Svi traktori su kao da su sad iz fabrike izisli. IMT 560 iz 84. ko nov, rajka 65 iz 88. ko nova, oba fergusona kao novi. Vazi pravilo, kako se ti odnosis prema traktoru, tako ce i on prema tebi.
E ovo je stav.steva 1984 je napisao(la):imamo polovnog steyr-a i polovnog rusa.U buducnosti planiramo da uzmemo novog rusa 820 ravan most jer je dosta jeftiniji.A nov steyr neznam dal se isplati kada obradjujes oko 100kj.Po meni bolje kupiti nesto zemlje nego dati 60000 eura i za desetak godina ta se masina obezvredi.
izvini savoris,vec par dana orem pa nisam ni bio ovde na forumu.dobio si od dangera tacan odgovordanger je napisao(la):savoris je napisao(la):robici druže , ti meni još ne javi snagu toga električnog grijača koji si kupio![]()
1800W![]()
paorpaor je napisao(la):Ne radi se o pocenjivanju bilo kog traktora pa ni rusa, a ne radi se ni o preferiranju zapadnih traktora naspram rusa, radi se prosto o cinjenici da li je rus toliko bolji od recimo IMT-a, ili Zetora....
Ne slazem se sa vama u cinjenici da je rus bolji od imt-a.
Sto se tice zapadnih traktora i odrzavanja vi bi se zacudili koliko su delovi u stvari pristupacni.
Tranzicija i te gluposti ne piju vode jer nam je svima isto, meni nista bolje nego postovanom koleg(z)i @sasvoris-u.
Prosto mi je neshvatljivo da na traktoru moze da pukne toliko delova samo zato sto je zakacio dvobrazni plug. Bogte mi imamo rakovicu iz '68 i da znate sta je sve radila nikad joj nista nije bilo.
radi se prosto o cinjenici da li je rus toliko bolji od recimo IMT-a, ili Zetora....
Ne slazem se sa vama u cinjenici da je rus bolji od imt-a.
hahhahahahah kad smo mi jednom coveku isljucili pumpu a on jadan mislio da je crklazrine892 je napisao(la):Mozda ti komso smotan pa je zablokirao hidrauliku...![]()
![]()
To je 25 % njegovog potencijala samo ti njega tuci po gasu, jos dugo ce on da ti smeta po dvoristu.markokurjega je napisao(la):Ja sam ove godine uzeo staru 52 - ku ,platio 1650 Evra sa plugom uzorao 25 jutara(25 jutara x cena oranja = već se isplatio) da nisam uložio dinar u njega nisam usuo deci ulja ,jedini defekt je bio što je hladnjak malo puštao zakrpio ga svojeručno i teraj dalje.A jedino što sam kupio za njega jeste donja poteznica za jednoosovinku,zbog transporta uzeo novu platio 4300 din toliko o ceni delova,toliko je teška da bi na otpadu koštala toliko..![]()
a nije rekli smo mu kad je vec teo zvati ove u agropanonkuzrine892 je napisao(la):Haha, pa nije valjda stavio novu pumpu...![]()
Zato rusa nemoze niko terati. Treba to znati i ne preporucam svakome rusa. Neka se drže zapadnog traktora ako mu je rus krš.![]()
Nije.. zablokirao sad sam bi kod njega i majstor je kaze odmah to pogledo ali nije..zrine892 je napisao(la):Mozda ti komso smotan pa je zablokirao hidrauliku...![]()
![]()