DraleTD
Član
Другар има у 820 ево четврта година нема проблема са њом ради као и првог дана кад је купио трактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja moju ne pomeram sa 1, a ima cini mi se do 4....prosle god sam je u zitu samo ukljucio na 2 i proklinjao sam sudbinu narednih ned dana od prehlade i sinusa, inace ne podnosim toplo ali mi je na 1 top, na 3 je vec za pingvineVredi li cemu fabricka klima u belarusu?
Kod volana bitno je da su orbitrol i klip dobri,ostalo manje vise.Jel ugradjivao neko hidro volan na 82.1? I ojacanu hidrauliku? Jel vredi to uzeti na najlonu ili imate nekog proverenog? Posto planiram na jesen nesto da odradim
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Nema neke preporuke za prodavca nazalos ,svi oni imaju i dobre delove i lose delove jedino je bitno sta ćete dobiti za novac koji date.@nebojsa mozes li preporuciti nekog prodavca tih klipova za pomocnu hidrauliku?
Cuo sam da ima u prodaji raznoraznih setova, gde klipovi nisu adekvatni, odnosno nemaju isti hod kao onaj glavni ispod sedista, i onda se napravi karambol, kad onaj ispod sedista stigne do kraja a ovi guraju jos, ili obrnuto bese. Da li je to tacno?