Ako planiraš da dižeš džambo vreće ne može makar kakav utovarivač već ozbiljniji koji diže bar na 4 m visine itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja generalno nisam primetio da mi ne radi prednja vuča nego se nije palila lampica pa smo krenuli redom.Struja dolazi do ventila,isprobao probnom lampom.
I kad si rešio lampicu,posle bilo sve u redu?
Moguće da je kod mene problem samo ta lampica...
Ja imam viljuškar i komotno ti mogu reči da u tvojim opcijama viljuškar treba da bude treća opcija.Kod mene je sada nezamenjiv alat ali ako je samo za džambovke nije baš zgodan.To mi za sl jesen dolazi na red pa gledam zadnji viljuskar,prednja kasika ili klasicna ruka.
Ja imam ovakav... Tamo negde 2015te platio 1750e,vile i kašika... A vid sad cene...
Samo prednji utovarivač. Kada ga jednom budes stavio na traktor i vidis njegove prednosti zažalićeš što ga nisi pre nabavio.Zato mi treba za dzambo,malo stajnjaka,malo poravnati nesto par puta godisnje.
Mora da ima 450-500kg tegova ako nije ravan most inace nema manipulacije sa njim. I to je maksimum maksimuma tereta po meni za taj traktor.Kako bi se 82ka ponasala sa hidro rukom? Tipa do 700kg da podize?
Meni isto odgovara ,međutim možeš biti ograničen sa visnom prikolice pa moraš otvarati stranice,druga stvar kod nas su kanali svuda na svakoj duži ,ja moram brinuti kako okrenem prikolicu jel ne mogu dohvatiti one u "drugom "redu.Generalno sve ima svoje prednosti i mane.Dzambovke kolega radtura na 500ha sa viljuskarom tj manipulise vrecama. A nije los ni za palete djubriva kad sta uhvatim kupujem od djubriva.
Zanima me koja je razlika između 1021 i 1025 osim konjaze?