nebojsa100
Član
nema na cemu
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve su neispravne i sve su bile na 175-180175 bara bi trebalo da je malo,motopal rade lepo al opet kazem da nemozete sami da uradite.
To je taj majstor, sad sam pogledao ime ulice.Slabo poznajem Novi Sad da bih mogao tako da vam kazem ali zivi covek u ulici Paje Markovica 23.
Sto se tice ruskih pimpi i dizni garantujem jedan od najboljih ako ne i najbolji.
Ljudi a Zeravica sta mislite o njemu?0637582544 evo i mobilnog
Jbt.da li je moguce a on je kao na glasu jos odavnoBilo je reci o njemu u temi, nisam nikoga cuo da je rekao nesto dobro za njega.
Nisam pratio na casuDragane,samo kod Tomislava,vec sam pisao o tome,covek zna-znanje...
Za njega važi neki glas,kao i za ramača...dok je on bio za boš stolom sve je bilo super..kad je postao fabrika,i drugi ljudi rade za njega žali bože...a cene ima ne pitaj...ako se mora nositi kod žeravice mislim da je bolje tj jeftinije kupiti novu...Ljudi a Zeravica sta mislite o njemu?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока