Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ta lampica treperi od prvog dana i ovo jej je peta godina i neodustaje. Ali bitno je da uzroka nema.Ok davac...jel orbitrol gotov ili pumpa ?
Mada negde curi i trosi ulje, kad zvrsim sezonu sledi komplet pranje pa da vidimo de curi.
Samo loži i neokreći se sine, i ja treperim, ako tu necuri ulje niš nediraj.U oranju na leru mi pali lampicu od volana (pretpostavljam da je to) znak kao mercedes. De traziti problem ?
Apsolutno potvrdjujem,iz ličnog iskustva.....Kolega ako ta matica krene da se odvija nece je zaustaviti ni taj moj osigurac a ni taj var.
Otkinuce i deo sekundarnog vratila sa sobom al ce se odvrnuti, x puta vidjeno.
Treba spreciti ostale uzrocnike odvijanja kao sto je luft izmedju vratila i konusnog zupcanika,sloziti ostatak menjaca kako treba i mora raditi.
Naravno da ce mu nesto kao tandemka skratiti vek tu diskusije nema al opet ce duze trajati ako se uradi kako treba.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Hoce da iskoci iz seste ako nemas originalan alat za birac.Ako iskoči iz 6te,to je već druga stvar....