Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomeranjem te "nareckane podloske" levo ili desno pomerate ekscentar tj stelujete lentu da pridje ili se odalji od dobosa.Kad smo kod kpl izvoda kardana moli bi objašnjenje. Za čega služi ona matiica ,vijak, u gornjem desnom kutu, osigurano nekom nareckanom podloškom. Mtz 952 je u pitanju.
Kardan nema potrebe da gasite ispod sedista vec samo na rucici sa desne strane,sto se cvilenja tice moguce da je zaustavna lenta malo otpustena pa proklizava ili eventulno neki lezaj da je malo stradao.Malo sam neupućen. Meni se dešava kad je da kardan uključen ljevo pored sica a desno na žutoj ručici isključen povremeno cvili, zviždi, brunda a čini mi se da se i sam izvod trese. Tako da kad idem s njive na njivu gasim desno pa opet palim desno gaseći trakator. Bojim se da ode nešto više a nemam znanja i vremena a nemam ni koga pa pomagajte.
Bas tu se steluju lente.A jel se ta lenta podešava ako se skine onaj mali poklopac odozada na kućištu između ramena, ispod cilindra h. Ako sam uspio pravilno pitati.
Obicne ili sinter lamele?Narucio sam u agropanonci, komplet korpa druk lezaj i lamele 36000 sa pdv-om. A ovde cu uzeti lezaj za zamajac.