nikola indjija
Član
Jedan je Francuz jedan Svaba.
Joj dao mi dva semeninga 85 a treba 80 u tri lepe
Joj dao mi dva semeninga 85 a treba 80 u tri lepe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može, kupovao sam u elkomuJel radio skoro neko kvacilo na 1221.3, zanima me da li mogu posebno da se kupe one tri potisne zabice na korpi da ne uzimam celu korpu jer je dobro sve drugo.
Ne morate praviti ni taj jedan trn ako vam je previse komplikovano,kao sto sam vec napisao moze se napraviti i kalasicna spojnicka pa na prevaru dovesti lamele u liniju,uzece vam deset petnest min vremena ali moze da se uradi ako drugo resenje nemate.Ma necu praviti potpunu kopiju spojnicke jer tu bi me strugar dobro oderao da napravi nutove I ko zna kad ce mi vise trebati jer nisam ljubitelj rada na rusiji a ipak me povremeno neko tako uhvati na brzinu. Napravicu obican trn sa samo jednim nutom nekako.
Sto se tice zaptivaca glave stavljano je sve i svasta,od onih vasarskih od 700 din pa preko AP silikonskih pa sve do bakarnih.Питање за Небојшу који заптивач на главу стављате ?
Nema kolega na cemu.Hvala Nebojsa,videcu sta i kako kad sve prikupim od delova.