Attila
Član
Sa leve strana na kućištu menjača ima dve žice ili je otpala jedna ili automat neispravan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojavio mi se problem sa paljenjem . U pitanju je 1025 nece da upali kao da nije izbacen reduktor . Ovako na direktno upali . Gde mu se nalazi automat na reduktoru ili kako se vec zove . Ili sta ga sprecava da upali na kljuc. Prilikom paljenja na kljuc cuje se samo relej da cakne i nista vise .
Jel moze neko da pojasni kako se detaljno cisti centrifuga na MTZ-u ?
Mislim sad posle ovih prica o centrifugi kako je samostalno detaljno ocistiti, pregledati ?
Do sad nikad nisam sam radio.
Na koliko milimetara se steluju zabice na korpi?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Jesam,odradio sam danas sutra montiram samo ne znam na koliko mm se zabice stelujuKolega jeste uspeli da napakujete lezaj?
Da samo na ciscenje sam mislio, do sad je 1 ciscena ili 2 X plafon i to je majstor radio onako uz put, a treba ovih dana da zavrsim poslove pa ako bude lepo vreme da ga spremam za prolece sad, ako zahladni cekace prolece.
Na koliko milimetara se steluju zabice na korpi?
Nije tajna,radim sam.Samo normalno ciscenje,ne treba vam majstor za to jer je vrlo prosto.
Odvrnete onu maticu na vrhu 22,24 kljuc,zavisi kako na kojoj,skinete poklopac ispod ima veca matice za 36 kljuc ali nije klasicna matica,podvucete ispod sravciger da zadrzite kontru da se ne okrece i skinete i drugi poklopac,ako nece bas rukom da sidje malo ga mu pripomognete sravcigerom sa donje strane,poklopac dignite polako da vas ulje ne okupa slucajno,unutrasnu stranu i sito ocictite operite i sve vratite nezad,ne bi bilo lose vratiti ma isto mesto jer bi trebalo da je balansirano,obratite paznju na dihtung okrugli da nije ostecen i to je to.
- - - - - - - - - -
Zavisi odakle gledate tj merite,ja merim od vrha korpe tj vrha onog dela gde ulazi spojnicka,odatle do vrha pipaka ili zabica kako ih vi zovete ja stelujem na 17mm i pokazalo se dobro.
I jos jedno pitanje kolega jel to radite sami ili vam radi neki majstor?
Ako nije tajna?
Nije tajna,radim sam.