Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I 82 i 100 ks imaju iste guzice,poluosovine i lezajeve...jedino sad ovi novi imaju jace poluge.Ja bi ti iskreno preporucio da to bude neki od 100 ks jer ovi poput 82ke imaju slabije guzice i nije to za njih. Pucace poluge i onda ce biti belaja. Ja sam samojednu godinu radio sa tom kombinacijom i isao po ataru malo brze od puza da ne bi nesto stradalo, a to nije posao.
Sta mislite, koji model belarusa bi mogao komotno da radi sa 6-rednom diskosnom sejalicom(+ depozitori za startno djubrenje), i prskalicom od 1000 lit hidro grane?
Pod ovim komotno, mislim da nema problema sa poluosovinama, lezajevima u tocku, hidraulicnim klipom , itd?
Da li bi mogao 892/952 rm + da se ugrade dodatni spoljni hidraulicni klipovi(ako treba)? Ili ici na ove od 100ks?
Kada treba da skrenes,a on ide pravo je za mene sasvim dovoljan pokazatelj sta moze,a sta ne.Zasto ne prskalicu,moja je 900l sa 3 bureta i puna je teska 1270 kg i nosi je 820 bez problema i dize i nosi
Kada treba da skrenes,a on ide pravo je za mene sasvim dovoljan pokazatelj sta moze,a sta ne.[/QUOTE
Prijatelju za tri godine koliko imam tu prskalicu nikad nije dao ni najmanji znak da će se propeti ili da ne mogu upravljati sa njim a ti ako ne vjerujes pokupi kolegu i dođite do mene na špricer i meze pa da vas uvjerim da ide bez po brige.
Da li je i plug u toj ceni?