lovac luka
Član
NE vidim potrebu koristiti POZICIONI REGULATOR na rusu, prva stvar jako lose I NE KVALITETNO konstruisan uredjajMislis da niko ne koristi pozicioni ?
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
NE vidim potrebu koristiti POZICIONI REGULATOR na rusu, prva stvar jako lose I NE KVALITETNO konstruisan uredjajMislis da niko ne koristi pozicioni ?
Prljave lamele kocnicaJel zna neko koji je problem kod rusa 82-ka kad prilikom kocenja odma blokira tocak,sad nzm levi ili desni,moracu proveriti.Uglavnom u zadnje vreme mi se to desava,i samo dok je traktor hladan,ili nakon pranja,zvuci smesno ali tako je.Kad se masina ugreje malo,nakon voznje 15-ak minuta,mogu normalno kociti.Znaci kad izlazim iz dvorista ako je traktor tek upaljen,ne smem pipnuti kocnice bar dok ne zadjem malo u atar,nakon par km da kazem.Preciznije prvih 5 cm hoda pedale i mogu kociti,a to je jedva tek tek,cim malo jace pritisnem blokira.
I ja koristim isključivo plivajući,a govno podno sedala ne radi, samo mi hidraulika pušta,zadnja ručica drugi položaj prema gore.Da se potpisem i ja takodje koristim plivajuci hidraulik.
A jesi gledao u izlazu kardana na menjacu?Ili ventil ili pumpa, ili klip mesa ulje. Kreni redom.
Kod nas sve preglidali zbog trzanja vuce, i sve unutri bez opiljaka kao novo, izgleda da cemo terati tako pa ce samo pokazati gresku.